Obavijesti

Tech

Komentari 4

Fora ili bezveze? 3 aplikacije koje 'govore' samo jednu riječ

Fora ili bezveze? 3 aplikacije koje 'govore' samo jednu riječ
2

Jesu li aplikacije kojima možete samo poslati pozdrav potrebne teško je procijeniti - Yo je skinuta dva milijuna puta i procijenjena na nekoliko milijuna dolara

VIDEO

Aplikacije nam gotovo pa svakodnevno mijenjanju svakodnevicu te pomažu u poslu, slobodnom vremenu ili jednostavno zabavi. No, trebaju li nam one koje rade samo jednu stvar, obično samo šalju pozdrav kontaktima, ili je sve to postalo prenapuhano? Upoznajte 3 jednostavne aplikacije:

1. Yo

Najpoznatije među njima, Yo dobila je u proljeće 2014. investiciju od milijun i pol dolara, a tvrtka koja ju je osmislila procijenjena je na nekoliko milijuna dolara, što je podiglo puno prašine. Što radi Yo? Pa, šalje prijateljima koje izaberete pozdrav 'Yo'. I to je to.

Yo ne treba podcijeniti- bilo zbog znatiželje ili stvarne potrebe, instalirana je više od dva milijuna puta, a u međuvremenu je i nadograđena novim funkcionalnostima, pa na njoj možete otvoriti profil, a blogeri, primjerice, mogu jednostavnim 'Yo' obavijestiti svoje čitatelje da su objavili nešto novo.

2. Here

Bilo da se radi o poslovnim sastancima ili dogovorima s prijateljima, ova bi vam aplikacija trebala pomoći da im se javite kad ste stigli. Zvuči nelogično? Ovako radi - u kalendar zabilježite s kime ste se dogovorili i kad, a uz pomoć aplikacije Here netom prije nego što stignete možete im poslati poruku 'Here'. 

3. Hodor

Ova je aplikacija nastala na valu popularnosti Yo, a svrha joj je čista zabava. Njome prijateljima možete poslati jednu riječ, Hodor, što je ime i jedina riječ koju može izgovoriti lik iz serije Igra prijestolja.

Twitter

Jeste li instalirali neku od ovih aplikacija? Biste li koristili neku ili mislite da su besmislene? Recite nam u komentarima!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Što će biti s TikTokom ako ih netko kupi u SAD-u i što to znači za njihove korisnike u Europi?
PRIJETI IM ZABRANA

Što će biti s TikTokom ako ih netko kupi u SAD-u i što to znači za njihove korisnike u Europi?

Plus+ Sa stručnjakom za kibernetičku sigurnost razgovarali smo o pozadini zabrane TikToka, tehnološkim posljedicama ako ih netko kupi i kako bi takav TikTok funkcionirao

Suradnja u AI-ju Hrvatske i Slovenije može donijeti veću konkurentnost poduzeća
AI KONFERENCIJA

Suradnja u AI-ju Hrvatske i Slovenije može donijeti veću konkurentnost poduzeća

Konferenciju su organizirali Infobip, Slovensko-hrvatski poslovni klub SLO CRO i slovensko veleposlanstvo u Zagrebu, s ciljem razmjene znanja i iskustava u primjeni AI-ja u poduzećima kako bi s time uspješnije poslovali.
8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način