Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
6 komentara

Good Game traži ekipu sa super idejom. U igri je 100 tisuća kn

Prijaviti se mogu svi startupi i projekti čiji su vlasnici i osnivači do 25 godina starosti. U fokusu su startup projekti u ranoj fazi razvoja, kojima će financiranje omogućiti razvijanje proizvoda ili usluge

6 komentara

Nakon što je na ovogodišnjem izdanju esports turnira Good Game Zagreb od kotizacija prikupljeno čak 100.000,00 kuna, organizacijski odbor odlučio je taj iznos investirati u ideju ili startup projekt. Uvjet za sudjelovanje u natječaju je da ste mlađi od 25 godina i da imate super ideju koja će impresionirati stručni žiri. 

- Bit će nam veliko zadovoljstvo ako na ovaj način uspijemo pomoći pokrenuti novi Infinum, Nanobit, Bellabeat ili Rimac Automobile u njihovim prvim poslovnim koracima i poduzetničkim pothvatima. Pokušavamo uzdrmati status quo koji vlada na tržištu i pružiti priliku mladim, pametnim i sposobnim ljudima u stvaranju nove vrijednosti na ovim prostorima - priopćio je Nikola Stolnik, direktor tvrtke Good Game Global. 

Prijaviti se dakle mogu svi startupi i projekti čiji su vlasnici i osnivači do 25 godina starosti. U fokusu su startup projekti u ranoj fazi razvoja, kojima će financiranje omogućiti razvijanje proizvoda ili usluge. Prilikom ocjenjivanja projekata, vodit će se računa o inovativnosti, korisnosti i trenutnim rezultatima. Prijaviti se možete na stranici https://liftoff.gg.me/hr do 31. kolovoza. Na svakom prijavljenom projektu može sudjelovati samo pet članova.

Deset najboljih idu u finale, u kojem će svoje ideje, strategije i poslovni model izložiti pred deseteročlanim žirijem koji čine Nenad Bakić, investitor i poduzetnik, Mate Rimac, CEO tvrtke Rimac Automobili, Martina Rizman Matić, direktorica korporativnih komunikacija Vipneta, Lordan Kondić, direktor marketinga za privatne korisnike Vipneta, Hrvoje Balen, predsjednik uprave Algebre, Miran Pavić, CEO, Telegram Media Grupa, Ivan Brezak Brkan, osnivač i glavni urednik Netokracije, Tomislav Car, CEO i suosnivač tvrtke Infinum, Sergej Ivasović, marketing i PR menadžer tvrtke MSAN te Nikola Stolnik, CEO tvrtke Good Game Global.


 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message