Tech

Komentari 0

HNS predstavio Vatreni loyalty kritpo token: Želimo se bolje povezati s našim navijačima

HNS predstavio Vatreni loyalty kritpo token: Želimo se bolje povezati s našim navijačima

Vlasnicima tokena bit će omogućeno sudjelovanje u donošenju određenih odluka, pravo prvenstva kod kupnje ulaznica te popuste kod partnera HNS-a, rekao je direktor AMPneta Mislav Javor

Hrvatski nogometni savez je u suradnji s dvije hrvatske tvrtke, AMPnet i Biznisport, izradio loyalty kripto token VATRENI uz pripadajuću mobilnu aplikaciju putem kojem će vjerni hrvatski navijači moći sudjelovati u odlukama HNS-a. 

POGLEDAJTE VIDEO: Marijan Kustić 

- Iskorakom na kripto tržište pratimo globalne trendove, a pritom se želimo još bolje povezati s našim navijačima i omogućiti im prilike koje do sada nisu imali. Posebno sam ponosan što u ovom projektu surađujemo s hrvatskim tvrtkama jer smatramo da je hrvatsko znanje u IT-u apsolutno konkurentno te da time dobivamo partnere koji su jednako posvećeni suradnji poput nas - izjavio je predsjednik HNS-a Marijan Kustić.

Službeni kripto partner HNS-a je hrvatska kompanija AMPnet, koja svoju tehnologiju pruža isključivo za tokenizaciju.

- Hvala HNS-u na suradnji i zajedničkoj želji da loyalty tokenom VATRENI omogućimo svim navijačima hrvatske nogometne reprezentacije još bolje iskustvo. Uz podršku HNS-a, a integracijom AMPnet tehnologije i partnera Biznisporta, vlasnicima tokena bit će omogućeno sudjelovanje u donošenju određenih odluka, pravo prvenstva kod kupnje ulaznica te popuste kod partnera HNS-a - rekao je glavni izvršni direktor (CEO) AMPneta Mislav Javor pa dodao: 

- Također, imat će priliku osvojiti, zaraditi ili kupiti ekskluzivne proizvode koji nisu drugdje dostupni. Uz sve to, vlasnik tokena će moći koristiti token i za plaćanje jer je kompatibilan s Electrocoinovom aplikacijom Paycek, koja omogućuje plaćanje kriptovalutama na više od 200 mjesta, poput Konzuma, Ferivija, portala Ulaznice.hr, Football Manije, Sancta Domenice, Hrvatske pošte i drugih. 

Iz HNS-a su napomenuli kako pretprodaja ograničenog broja loyalty tokena VATRENI u ovom trenutku još nije omogućena svima, ali svi zainteresirani za kupnju tokena mogu dobiti više informacija OVDJE gdje se mogu i upisati na listu čekanja.