Obavijesti

Tech

Komentari 4

Brzi punjač i moćan hardver su aduti Honor MagicBook laptopa

Brzi punjač i moćan hardver  su aduti Honor MagicBook laptopa
5

MagicBook 14 i 15 su novi prijenosnici iz Honora koji dolaze s 8/256 GB memorije u osnovnoj varijanti i Ryzen 5 3500U procesorom. Tu su i Windowsi 10.

VIDEO

Honor je u Barceloni uz nove mobitele za globalno tržište predstavio i dva prijenosna računala iz nove MagicBook serije koji će također biti namijenjeni za globalnu, mlađu, publiku. 

MagicBook 14 i 15 bit će dostupni na prvim tržištima već od kraja ožujka, a startaju s cijenom od 599 eura. Oba prijenosnika će nuditi u dvije različite sive boje (Space Gray i Mystic Silver), a puno toga dijele sa braćom iz Huaweija, ali pod drugim nazivima. Uz pop-up kameru koja je skrivena na tipkovnici, prijenosnici će imati i Honor MagicLink opciju dijeljenja datoteka, a radi kao i Huawei Share i olakšava slanje podataka s mobitela na laptop. U budućnosti je to dio vizije cijelog Honor ekosustava i dijeljenja s ostalim povezanim uređajima. 

Što se hardvera tiče, prijenosnici dolaze s AMD Ryzen 5 3500U procesorom te 8 GB DDR4 (Dual channel) radne memorije. Dostupni su u varijantama sa 256 ili 512 GB memorije (PCIe NVME SSD). U Honoru su odlučili da korisnici ne trebaju biti zakinuti za konekcije pa se na bočnim stranama prijenosnika nalaze 3,5 mm audio ulaz, USB-C, HDMI te po jedan USB 3.0 i 2.0 ulaz.

U Honoru ističu da MagicBook 14 s jednim punjenjem može raditi do 10 sati, a dodatni bonus je brzi 65W punjač. 

Kao i kod Huaweija, oba prijenosnika dolaze s tipkom za uključivanje u kojoj se nalazi i senzor otiska prsta te sa Windowsima 10. Da, za razliku od Googlea koji je nedostupan mobitelima, Microsoft ima dozvolu pa prijenosnici dolaze s njihovim softverom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Što će biti s TikTokom ako ih netko kupi u SAD-u i što to znači za njihove korisnike u Europi?
PRIJETI IM ZABRANA

Što će biti s TikTokom ako ih netko kupi u SAD-u i što to znači za njihove korisnike u Europi?

Plus+ Sa stručnjakom za kibernetičku sigurnost razgovarali smo o pozadini zabrane TikToka, tehnološkim posljedicama ako ih netko kupi i kako bi takav TikTok funkcionirao

Osječki gimnazijalci prijavili su se treći put: U Školi budućnosti došli  smo i do pobjede...
VELIKA MOTIVACIJA

Osječki gimnazijalci prijavili su se treći put: U Školi budućnosti došli smo i do pobjede...

Nastavnica informatike Jelena Radlović i njezini učenici u I. gimnaziji Osijek po treći put su se prijavili za sudjelovanje u edukativnom projektu tvrtki STEMI i Infobip uz podršku A1. Učenici su željni novih znanja
CARNET nabavio 5686 komada opreme i uređaja za pomoć u učenju djeci s teškoćama
ATTEND PROJEKT

CARNET nabavio 5686 komada opreme i uređaja za pomoć u učenju djeci s teškoćama

U dvije godine provedbe 32 odgojno-obrazovne ustanove u 22 grada opremljene su modernim uređajima, računalima i programima, te su educirani stručnjaci koji rade s djecom s teškoćama