Obavijesti

Tech

Komentari 0

Hrvatski Jenz u utrci za najbolju mobilnu aplikaciju na svijetu

Hrvatski Jenz u utrci za najbolju mobilnu aplikaciju na svijetu

Pokrenuli smo Jenz iz vlastitih potreba u Q-u, no kako su reakcije naših klijenata i partnera na Jenz bile iznad svih očekivanja shvatili smo da će to prerasti Q, kaže suosnivač Jenza i jedan od direktora u Q agenciji

VIDEO

Netom nakon što je COVID-19 potresao cijeli svijet i ostavio utjecaj na svaku dimenziju poslovanja,

Startup Jenz i njihova aplikacija, koja je moderna interna društvena mreža za kompanije i njihove zaposlenike, prije nekoliko mjeseci je izašao na tržište, a sada je već nominiran u natječaju za najbolju aplikaciju godine, u kategoriji social i networking.

Radi se o startupu koji se razvija dvije godine pod pokroviteljstvom zagrebačke softverske i dizajnerske agencije Q, a lansirali su ga nekolicini svjetski poznatih korporacija, među kojima je i hrvatski Deloitte. 

- Pokrenuli smo Jenz iz vlastitih potreba u Q-u, no kako su reakcije naših klijenata i partnera na Jenz bile iznad svih očekivanja, pogotovo u vrijeme pandemije kad su se svi susreli s problemima u komunikaciji, shvatili smo da je to priča koja će jako brzo prerasti Q - kaže Dalibor Jurgec, suosnivač i jedan od direktora Q agencyja i Jenza.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Možemo reći da je interes za Jenzom zaista velik i da raste eksponencijalno iz tjedna u tjedan. Poučeni iskustvom i velikim brojem zainteresiranih klijenata, vjerujemo da je samo pitanje dana kad će Jenz postati normalan alat za komunikaciju u kompanijama diljem svijeta - rekao je.

- Jenz ima za cilj povezati, angažirati i informirati zaposlenike, mijenjati poslovnu kulturu, pogotovo za vrijeme rada od kuće kada je potrebno učiniti ‘’novo normalno’’ više humanim, bliskim i zabavnim. Upravo zato ima ogroman potencijal postati jedna velika priča uspjeha - od male hrvatske aplikacije, do svjetski poznatog imena” - govori Ana Čupić, direktorica komunikacija na Jenzu.

Za više informacija o aplikaciji, ili otvorenim radnim mjestima posjetite Q agency web stranicu ili pošaljite e-mail na apply@q.agency. Za informacije o nagradi za koju je Jenz nominiran možete pogledati i dati svoj glas na Best mobile app award.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Apple pao s trona, Samsung je opet vodeći: 'Trebaju ih brinuti novi rivali i oporavak Huaweija'
KONKURENCIJA IH PRITIŠĆE

Apple pao s trona, Samsung je opet vodeći: 'Trebaju ih brinuti novi rivali i oporavak Huaweija'

Globalna isporuka telefona porasla je za 7,8 posto, na 289,4 milijuna uređaja u prva tri mjeseca ove godine. Analitičari iz IDC-a navode da će oporavak Huaweija i žestoki rivali natjerati vodeći dvojac na promjene

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol
ZA ZDRAVO SRCE I ŽILE

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol

Povišene masnoće glavni su uzročnik bolesti srca. Često je dovoljno dva do tri mjeseca da se uz zdrave navike regulira razina kolesterola pa jedite skušu, srdele i povrće, a uživajte i u čokoladi...
Veliki tjedni horoskop: Ovan će biti odlično raspoložen, a Rak planirati brak ili potomstvo
od 14. do 20. travnja

Veliki tjedni horoskop: Ovan će biti odlično raspoložen, a Rak planirati brak ili potomstvo

Djevice će i narednom tjednu mnogo raditi, ali i biti više nego zadovoljni učinkom i rezultatima. Strijelcima će tjedan biti pogodan za zdravstvene zahvate, promjene u prehrani ili rekreaciju