Obavijesti

Tech

Komentari 0

Hrvatski Jenz u utrci za najbolju mobilnu aplikaciju na svijetu

Hrvatski Jenz u utrci za najbolju mobilnu aplikaciju na svijetu

Pokrenuli smo Jenz iz vlastitih potreba u Q-u, no kako su reakcije naših klijenata i partnera na Jenz bile iznad svih očekivanja shvatili smo da će to prerasti Q, kaže suosnivač Jenza i jedan od direktora u Q agenciji

VIDEO

Netom nakon što je COVID-19 potresao cijeli svijet i ostavio utjecaj na svaku dimenziju poslovanja,

Startup Jenz i njihova aplikacija, koja je moderna interna društvena mreža za kompanije i njihove zaposlenike, prije nekoliko mjeseci je izašao na tržište, a sada je već nominiran u natječaju za najbolju aplikaciju godine, u kategoriji social i networking.

Radi se o startupu koji se razvija dvije godine pod pokroviteljstvom zagrebačke softverske i dizajnerske agencije Q, a lansirali su ga nekolicini svjetski poznatih korporacija, među kojima je i hrvatski Deloitte. 

- Pokrenuli smo Jenz iz vlastitih potreba u Q-u, no kako su reakcije naših klijenata i partnera na Jenz bile iznad svih očekivanja, pogotovo u vrijeme pandemije kad su se svi susreli s problemima u komunikaciji, shvatili smo da je to priča koja će jako brzo prerasti Q - kaže Dalibor Jurgec, suosnivač i jedan od direktora Q agencyja i Jenza.

- Možemo reći da je interes za Jenzom zaista velik i da raste eksponencijalno iz tjedna u tjedan. Poučeni iskustvom i velikim brojem zainteresiranih klijenata, vjerujemo da je samo pitanje dana kad će Jenz postati normalan alat za komunikaciju u kompanijama diljem svijeta - rekao je.

- Jenz ima za cilj povezati, angažirati i informirati zaposlenike, mijenjati poslovnu kulturu, pogotovo za vrijeme rada od kuće kada je potrebno učiniti ‘’novo normalno’’ više humanim, bliskim i zabavnim. Upravo zato ima ogroman potencijal postati jedna velika priča uspjeha - od male hrvatske aplikacije, do svjetski poznatog imena” - govori Ana Čupić, direktorica komunikacija na Jenzu.

Za više informacija o aplikaciji, ili otvorenim radnim mjestima posjetite Q agency web stranicu ili pošaljite e-mail na apply@q.agency. Za informacije o nagradi za koju je Jenz nominiran možete pogledati i dati svoj glas na Best mobile app award.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Volkswagen predstavio novu generaciju omiljenog kampera
SVJETSKA PREMIJERA

Volkswagen predstavio novu generaciju omiljenog kampera

U Berlinu smo prisustvovali svjetskoj premijeri nove generacije jednog zaista posebnog i neobičnog Volkswagen automobila

Umjetna inteligencija AlphaFold 3 predviđa strukturu molekula
NOVI MODEL

Umjetna inteligencija AlphaFold 3 predviđa strukturu molekula

Google DeepMind najavio je novu vrstu modela umjetne inteligencije za medicinska istraživanja koji može predvidjeti strukturu i interakcije svih živih molekula
Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude
VELIKI INTERVJU

Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude

Od početka simptoma pa do dijagnoze prolazi previše vremena, tražimo uvođenje novih pretraga koje mogu spasiti živote, kaže akademik Miličić