Obavijesti

Tech

Komentari 1

HT mijenja vodstvo, uprava će od kolovoza imati člana manje

HT mijenja vodstvo, uprava će od kolovoza imati člana manje
3

U sklopu nove organizacijske forme u segmentu poslovnih korisnika od 1. kolovoza se uvode pozicije dva potpredsjednika izravno odgovorna predsjedniku Uprave, a između kojih će biti podijeljen taj segment

VIDEO

Hrvatski telekom (HT) će od 1. kolovoza imati novu organizacijsku strukturu uprave s pet članova, na čelu s predsjednikom Uprave Kostasom Nebisom, u čiju nadležnost prelazi i segment poslovnih korisnika za koji se ukida zasebna funkcija člana uprave i uvodi nova organizacijska forma, izvijestili su u četvrtak iz HT-a.

Suglasnost za takvu, novu organizacijsku strukturu uprave HT-a na jučerašnjoj sjednici dao je Nadzorni odbor te kompanije, slijedom čega HT od 1. kolovoza neće imati šest, već pet članova uprave. 

U sklopu nove organizacijske forme u segmentu poslovnih korisnika od 1. kolovoza se uvode pozicije dva potpredsjednika izravno odgovorna predsjedniku Uprave, a između kojih će biti podijeljen taj segment.

Ti potpredsjednici su dugogodišnji zaposlenici HT-a Marijana Bačić i Jerko Dumanić, koji dolaze s rukovodećih mjesta u HT-u. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Bačić, koja je od 2017. direktorica sektora korporativne prodaje, će na novoj potpredsjedničkoj funkciji biti zadužena za korporativnu prodaju i ICT usluge.

Dumanić je posljednjih šest godina na mjestu direktora sektora za marketing poslovnih korisnika HT-a, a na potpredsjedničkoj će funkciji biti zadužen za prodaju malim i srednjim poslovnim korisnicima, marketing poslovnih korisnika te upravljanje i podršku poslovnim kanalima.

"Nova organizacijska struktura omogućit će veću učinkovitost HT-a kako bi našim poslovnim korisnicima bili još kvalitetniji i poželjniji partner", poručuju u priopćenju o novoj organizacijskog strukturi uprave iz najveće telekom kompanije u Hrvatskoj.

Uz predsjednika Nebisa, članovi Uprave HT-a i nadalje će biti Ivan Bartulović (za ljudske resurse), Daniel Daub (za financije), Boris Drilo (za tehničke i informacijske funkcije) te Nataša Rapaić (za segment privatnih korisnika). 

Inače, člana uprave za poslovne korisnike HT nema od kako je s te pozicije i iz HT-a početkom 2020. godine otišao Saša Kramar, koji je u Upravu HT-a imenovan prvi put 1. lipnja 2016. godine, a mandat mu je obnovljen u lipnju 2019. no krajem te godine je dao ostavku i otišao iz HT-a.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada
NOVA GENERACIJA

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada

Boston Dynamics je predstavio svoju sljedeću generaciju humanoidnog robota, potpuno električnog Atlas robota

Netflixov prihod poskočio u prvom tromjesečju, imaju i ogroman porast pretplatnika
UZLAZNI TREND

Netflixov prihod poskočio u prvom tromjesečju, imaju i ogroman porast pretplatnika

Američka digitalna platforma za streaming filmova i televizijskih serija Netflix izvijestila je o skoku prihoda i dobiti u prvom tromjesečju, uz više od devet milijuna novih pretplatnika i podignute cijene
Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle