Obavijesti

Tech

Komentari 2

HT-u novo priznanje za najbržu mobilnu mrežu u Hrvatskoj

HT-u novo priznanje za najbržu mobilnu mrežu u Hrvatskoj

Mobilna mreža Hrvatskog Telekoma zabilježila je najbolji godišnji Speed Score™ rezultat  od 106,69 što je 26.92% poboljšanje u odnosu na HT-ov rezultat u 2021. godini.

VIDEO

Mobilna mreža Hrvatskog Telekoma ponovno je proglašena najboljom, najbržom i mrežom s najboljom mobilnom pokrivenošću u 2022. godini, te je osvojila tri Ookla® Speedtest Awards™ nagrade, objavili su iz HT-a.

Navode da su nagrade rezultat istraživanja u kojem je Ookla analizirala više od 600.000 testova samih korisnika pokrenutih na Speedtest iOS i Android mobilnim aplikacijama kao i rezultate više od 344 milijuna skeniranja na 239.754 lokacija svih mobilnih operatora u Hrvatskoj, tijekom 2022. godine.

Mobilna mreža Hrvatskog Telekoma zabilježila je najbolji godišnji Speed Score™ rezultat  od 106,69 što je 26.92% poboljšanje u odnosu na HT-ov rezultat u 2021. godini. Istodobno, HT je u 2022. godini ostvario i najbolji Coverage Score™ rezultat od 835. 

- Posljednje Ookla priznanje i najbolji rezultat izravan je pokazatelj naših značajnih i kontinuiranih ulaganja u razvoj i kvalitetu mobilne mreže. Zadovoljstvo korisnika i kvaliteta usluga koje pružamo uvijek su u fokusu našeg poslovanja te smo iznimno ponosni što su naše aktivnosti i napori koje ulažemo kako bismo osigurali vrhunsko korisničko iskustvo prepoznati upravo od strane samih korisnika, a što rezultira osvajanjem međunarodnih nagrada za najbolju mrežu iz godine u godinu. Sukladno našoj strategiji, nastavljamo ulagati u infrastrukturu čime izravno pridonosimo razvoju hrvatskog društva i gospodarstva te pružamo potporu rastućoj potrebi za digitalizacijom cijele zemlje - izjavio je Boris Drilo, član Uprave i glavni direktor za tehniku i informacijske tehnologije Hrvatskog Telekoma.

HT navodi kako njihova 5G mreža danas pokriva gotovo 100 gradova diljem Hrvatske i više od dva milijuna ljudi. Istodobno, HT-ova optička FTTH mreža, omogućava brzu internetsku vezu za više od pola milijuna kućanstava u velikim gradovima i manjim sredinama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Volkswagen predstavio novu generaciju omiljenog kampera
SVJETSKA PREMIJERA

Volkswagen predstavio novu generaciju omiljenog kampera

U Berlinu smo prisustvovali svjetskoj premijeri nove generacije jednog zaista posebnog i neobičnog Volkswagen automobila

Umjetna inteligencija AlphaFold 3 predviđa strukturu molekula
NOVI MODEL

Umjetna inteligencija AlphaFold 3 predviđa strukturu molekula

Google DeepMind najavio je novu vrstu modela umjetne inteligencije za medicinska istraživanja koji može predvidjeti strukturu i interakcije svih živih molekula
Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude
VELIKI INTERVJU

Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude

Od početka simptoma pa do dijagnoze prolazi previše vremena, tražimo uvođenje novih pretraga koje mogu spasiti živote, kaže akademik Miličić