Obavijesti

Tech

Komentari 1

HT-u priznanje Microsofta za partnera godine u Hrvatskoj

HT-u priznanje Microsofta za partnera godine u Hrvatskoj
1

Nagrade Microsofta za partnera godine dodjeljuju se partnerima na državnoj razini koji su pokazali poslovnu izvrsnost u pružanju Microsoftovih rješenja za više kupaca u proteklih godinu dana

VIDEO

Hrvatski telekom (HT) proglašen je Microsoftovim partnerom za 2019. godinu u Hrvatskoj,  izvijestili su u četvrtak iz HT-a, iz kojeg ističu i da je po prvi put u Hrvatskoj to Microsoftovo priznanje dodijeljeno telekomunikacijskoj tvrtki. 

"Kompanija je prepoznata među najboljim globalnim partnerima Microsofta za izvrsnost u inovacijama i implementaciji korisničkih rješenja temeljenih na Microsoftovoj tehnologiji", ističu iz HT-a.

Nagrade su dodijeljene u nekoliko kategorija, a pobjednici su izabrani među više od 2.900 sudionika iz 115 zemalja svijeta.

"HT je prepoznat po pružanju izvanrednih rješenja i usluga, kao i izvrsnom angažmanu podružnica u Hrvatskoj", navodi se u priopćenju. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Iz HT-a podsjećaju da njihova suradnja s Microsofta traje već niz godina te da je tijekom nje HT proširivao svoj portfelj uslugama i alatima Microsofta poput Office 365 i Microsoft 365 ponude, koje korisnicima omogućuju brojne prednosti u poslovanju (brža i lakša komunikacija među timovima, učinkovitija organizacija poslovanja, smanjenje troškova i veća konkurentnost na tržištu). 

"Sve tvrtke u Hrvatskoj, bez obzira na svoju veličinu, mogu imati koristi od ove suradnje. Naročito danas kad je digitalizacija poslovanja imperativ. Hrvatski Telekom i Combis svojim uslugama čine sve prednosti digitalizacije vrlo dostupnima, a time im pomaže da budu uspješnije u svom poslovanju u Hrvatskoj i svijetu", ističe u priopćenju član Uprave HT-a i glavni operativni direktor za poslovne korisnike Saša Kramar. 

Nagrade Microsofta za partnera godine dodjeljuju se partnerima na državnoj razini koji su pokazali poslovnu izvrsnost u pružanju Microsoftovih rješenja za više kupaca u proteklih godinu dana. 

"Microsoftove godišnje nagrade prepoznaju partnere koji pokazuju izvrsnost u inovacijama i primjeni korisničkih rješenja temeljenih na Microsoftovoj tehnologiji", ističe direktorica Microsofta Hrvatska Tatjana Skoko. 

Naglašava i kako su finalisti i pobjednici odabrani iz više od 2.900 nominacija iz 115 zemalja diljem svijeta, a kriteriji izbora su predanost klijentu, utjecaj vlastitih rješenja na tržište te primjerena uporaba Microsoftovih tehnologija. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Apple pao s trona, Samsung je opet vodeći: 'Trebaju ih brinuti novi rivali i oporavak Huaweija'
KONKURENCIJA IH PRITIŠĆE

Apple pao s trona, Samsung je opet vodeći: 'Trebaju ih brinuti novi rivali i oporavak Huaweija'

Globalna isporuka telefona porasla je za 7,8 posto, na 289,4 milijuna uređaja u prva tri mjeseca ove godine. Analitičari iz IDC-a navode da će oporavak Huaweija i žestoki rivali natjerati vodeći dvojac na promjene

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol
ZA ZDRAVO SRCE I ŽILE

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol

Povišene masnoće glavni su uzročnik bolesti srca. Često je dovoljno dva do tri mjeseca da se uz zdrave navike regulira razina kolesterola pa jedite skušu, srdele i povrće, a uživajte i u čokoladi...
Veliki tjedni horoskop: Ovan će biti odlično raspoložen, a Rak planirati brak ili potomstvo
od 14. do 20. travnja

Veliki tjedni horoskop: Ovan će biti odlično raspoložen, a Rak planirati brak ili potomstvo

Djevice će i narednom tjednu mnogo raditi, ali i biti više nego zadovoljni učinkom i rezultatima. Strijelcima će tjedan biti pogodan za zdravstvene zahvate, promjene u prehrani ili rekreaciju