Obavijesti

Tech

Komentari 0

HT uveo Magenta Moments: Kroz loyalty platformu korisnici mogu do ulaznica, popusta...

HT uveo Magenta Moments: Kroz loyalty platformu korisnici mogu do ulaznica, popusta...
4

U loyalty programu Magenta Moments trenutno je 70 partnera iz raznih sektora, a korisnici trebaju instalirati Moj Telekom aplikaciju, no nije nužno da budu korisnici HT-a kako bi ovo koristili

VIDEO

Hrvatski Telekom predstavio je u četvrtak međunarodni program pogodnosti Magenta Moments, kojim svim korisnicima u Hrvatskoj, donosi razne pogodnosti, popuste i potpuno nova iskustva. Program će uskoro obuhvaćati i sve europske zemlje u kojima Deutsche Telekom posluje, a Hrvatska je trenutno četvrta zemlja u kojoj su uveli ovo rješenje.

Program Magenta Moments aktiviran je svim korisnicima aplikacije Moj Telekom čime već mogu koristiti ponude koje će se sustavno nadograđivati, a broj partnera proširivati. U programu trenutno sudjeluje više od 70 partnera iz raznih područja: hoteli i putovanja, zabava, tehnologija, hrana i piće, moda i kozmetika i ostalih, a do kraja godine bit će ih više od 100.

Pritom te ponude vrijede za sve koji imaju aplikaciju Moj Telekom, neovisno o tome jesu li korisnici Hrvatskog Telekoma.

Zagreb: Hrvatski telekom predstavio novosti u poslovanju i novi program za korisnike

- Kao lider vođeni smo željom uvijek ići korak dalje, uvoditi tehnološke novitete, napredne digitalne usluge i postavljati nove standarde s jasnim ciljem da ne samo ispunjavamo, već nadmašujemo očekivanja naših korisnika pružajući im najbolje iskustvo. Magenta Moments upravo je to, jedinstveni međunarodni program kojim s našim partnerima sustavno nagrađujemo korisnike omogućavajući im brojne pogodnosti u Hrvatskoj i inozemstvu. Svaki odnos temelji se na pojedinačnim iskustvima, a nama je bitno da svako korisničko iskustvo, svaki moment, bude pozitivan i na tome kao vodeći telekom predano radimo, uvijek imajući korisnike i njihove potrebe i želje u vidu“, izjavila je Nataša Rapaić, članica Uprave i glavna operativna direktorica za privatne korisnike Hrvatskog Telekoma.

Uz te loyalty ponude, korisnici u aplikaciji mogu zaigrati i nagradne igre i dijeliti pogodnosti s prijateljima te na taj način osvojiti virtualnu valutu Magenta Moments, a to su srca unutar aplikacije.

Više aktivnosti donosi više srca, koja se onda mogu mijenjati za dodatne pogodnosti poput povoljnijeg smještaja, ulaznica za kino, popusta u restoranima ili prilikom kupovine te ulaznica za razna događanja. Korisnici također sudjeluju i u nagradnoj igri za ulaznice za utakmice HNL-a.

Zagreb: Hrvatski telekom predstavio novosti u poslovanju i novi program za korisnike

Korisnici će moći te partnerske ponude gledati unutar aplikacije, no stvari će se aktivirati i prema lokaciji na kojoj se nalazite trenutno kako bi se lakše snašli dok će se povećavati broj onoga što nude.

Međunarodni program Magenta Moments aktiviran je trenutno u Češkoj, Slovačkoj, Poljskoj i Sjevernoj Makedoniji, a u 2024. godini bit će uveden u Njemačkoj, Austriji, Mađarskoj, Crnoj Gori te će hrvatski korisnici moći koristiti pogodnosti Magenta Moments i u tim zemljama, baš kao što će i korisnici aplikacije iz tih zemalja moći koristiti pogodnosti u Hrvatskoj. 

Odnosno, kako su istaknuli iz HT-a, korisnici koji će ići na skijanje u Austriju tako bi mogli koristiti pogodnosti koje su im tamo dostupne, dok puno očekuju od sljedeće turističke sezone i korisnika koji će dolaziti na Jadran.

Neki od Magenta Moments partnera: Booking.com, CineStar kina, Fraktura, IKEA, Maistra, Santa Domenica, Sport Vision, Submarine, Uniline, Tekstilpromet, Terme Tuhelj, Valamar te brojni drugi.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Otkrijte što sve Google zna o vama: Prati vam lokaciju, a lako prepoznaje i vaš glas...
SAMO ZA HRABRE

Otkrijte što sve Google zna o vama: Prati vam lokaciju, a lako prepoznaje i vaš glas...

Koliko imate godina, što vas zanima, imate li djecu, gdje živite i kamo ste putovali, koje jezike govorite i još puno toga najveća svjetska tražilica zna o vama

Dva hita stigla na tržište: Vozili smo novi VW Passat i Tiguan
HRVATSKA PREMIJERA

Dva hita stigla na tržište: Vozili smo novi VW Passat i Tiguan

Novi Volkswagen Passat i Volkswagen Tiguan stigli su na hrvatsko tržište, a mi smo ih već imali priliku voziti
Cyber kriminal odnosi bilijune dolara. Stručnjak otkriva kako hakeri koriste i AI za nove udare
GDJE NAJVIŠE GRIJEŠIMO

Cyber kriminal odnosi bilijune dolara. Stručnjak otkriva kako hakeri koriste i AI za nove udare

Plus+ Kibernetički kriminal i u Hrvatskoj je lani bilježio velik skok, očekuje se da će globalni trošak eksplodirati. Stručnjak za informacijsku sigurnost otkriva gdje najviše griješimo, ali i što poduzeti da se zaštitimo