Obavijesti

Tech

Komentari 1

Huawei ima novi sat, dizajnirali su ga i opremili baš za trčanje

Huawei ima novi sat, dizajnirali su ga i opremili baš za trčanje
4

Watch GT Runner dobio je novu TruSeen tehnologiju koja preciznije prati otkucaje i zasićenost, kvalitetniju antenu, baterija mu drži do dva tjedna, a tu je cijeli niz elemenata za bolje praćenje svih trkačkih parametara

VIDEO

Huawei je ovih dana predstavio Watch GT Runner, svoj prvi profesionalni sat za trčanje u Hrvatskoj, koji se već nalazi u prodaji. Na satu su spojili značajke po kojima je GT serija poznata, poput baterije koja izdrži do dva tjedna, te mu dodali novitete koji bi trebali zadovoljiti rekreativne i profesionalne trkače.

Kako navode, prikupljanjem podataka o okolišu i zdravlju, Watch GT Runner stvara znanstveni i učinkovit plan treninga, pružajući korisnicima sveobuhvatno i profesionalno fitness iskustvo. 

Watch GT Runner je dobio novu Huawei TruSeen™ 5.0+ tehnologiju praćenja otkucaja srca, koja pruža točan dinamički puls i praćenje razine kisika u krvi. Sadrži i skrivenu antenu s dvopojasnim navigacijskim čipom za praćenje pet satelitskih sustava.

Osim snažnog hardvera i preciznog praćenja, indeks sposobnosti trčanja (RAI) i znanstveni program za trčanje su najiščekivanije značajke. Profesionalni sustav treninga trčanja Huawei TruSport™, trkačima pruža dubinsku analizu, dajući im cjelokupni pregled podataka kao što su intenzitet treninga, obujam treninga i vrijeme oporavaka. Novi sustav mjerenja sposobnosti trčanja, indeks sposobnosti trčanja, omogućuje korisnicima objektivnu procjenu sposobnosti trčanja. Koristeći RAI i razinu opterećenja treningom, kao jezgru znanstvenog programa trčanja, svaki korisnik bi mogao postati bolji trkač.

Podaci o radu mogu se dijeliti s aplikacijama trećih strana putem Huawei Health aplikacije, što omogućuje razmjenu podataka, praktično iskustvo pregledavanja podataka i učinkovito vježbanje. 

Aerodinamični dizajn za bolje iskustvo nošenja

Kućište od polimernih vlakana s keramičkom završnom obradom i krunica od titanske legure zrakoplovne klase rezultirali su satom teškim 38,5 grama. Antibakterijski remen za sat je vodootporan, tako da trkači ne moraju brinuti da će znoj i prljavština doći u kontakt s remenom tijekom treninga. Watch GT Runner dolazi i s prikazom podataka o opterećenju treningom, RAI, vremenu oporavka i vremenskim prilikama, kako bi korisnik trening prilagodio svojim potrebama. 

Kao i prethodnici iz Huawei GT serije, Runner pruža trajanje baterije do 14 dana u pametnom načinu rada, te do 8 dana kada se konstantno koristi. 

Ima ugrađeni barometar te podržava funkciju kompasa. Također, omogućuje reprodukciju glazbe preko zvučnika ili slušalica. Sat svim trkačima i entuzijastima pruža korištenje aplikacija poput Adidas Runtastic, Fitify, Komoot ili Health Synca, a broj dostupnih aplikacija značajno će se i povećati u nadolazećim mjesecima, navode iz Huaweija.

Kompatibilan s iOS i Android uređajima

Watch GT Runner kompatibilan je sa svim iOS i Android uređajima. Preporučena maloprodajna cijena pametnog sata iznosi 2.199,00 HRK. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode

Osječki gimnazijalci prijavili su se treći put: U Školi budućnosti došli  smo i do pobjede...
VELIKA MOTIVACIJA

Osječki gimnazijalci prijavili su se treći put: U Školi budućnosti došli smo i do pobjede...

Nastavnica informatike Jelena Radlović i njezini učenici u I. gimnaziji Osijek po treći put su se prijavili za sudjelovanje u edukativnom projektu tvrtki STEMI i Infobip uz podršku A1. Učenici su željni novih znanja
CARNET nabavio 5686 komada opreme i uređaja za pomoć u učenju djeci s teškoćama
ATTEND PROJEKT

CARNET nabavio 5686 komada opreme i uređaja za pomoć u učenju djeci s teškoćama

U dvije godine provedbe 32 odgojno-obrazovne ustanove u 22 grada opremljene su modernim uređajima, računalima i programima, te su educirani stručnjaci koji rade s djecom s teškoćama