Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Huaweijeva pametna narukvica svaki vaš korak prati u boji

Nova Huaweijva narukvica ima 2.5D ekran s kvalitetnijim prikazom. Uz praćenje pulsa i sna nudi i upozorenja na poziv, funkciju pretraživanja telefona, mogućnosti daljinskog fotografiranja..

Foto: Huawei
0 komentara

Huawei Band 4 nova je pametna narukvica koju je predstavio kineski div. Karakterizira ju minimalistički stil i jednostavno prilagođavanje ekrana te velik broj sportova koje prati uz trajanje baterije do devet dana. Dolazi s odvojivim kućištem s USB sučeljem te jasnijim zaslonom u boji. 

Huawei TruSeen TM 3.5 tehnologija kombinira niz preciznih senzora s vlastitim softverom za pružanje detaljnog praćenja otkucaja srca. Oslanja se na poseban algoritam mjerenja otkucaja srca koji prikuplja brojne podatke o brzini otkucaja i uzima u obzir različite biološke čimbenike korisnika, kao što su indeks tjelesne mase i dob.

Foto: Huawei

Osim vježbanja, algoritam pametnog praćenja olakšava radno opterećenje, a narukvica će vas upozoriti  kada je brzina otkucaja srca na gornjoj granici. Također će navesti i kada je srčani ritam korisnika unutar normalnog raspona, te potaknuti na početak vježbanja niskog intenziteta.

Huawei TruSleepTM 2.0 pruža detaljno nadgledanje ciklusa spavanja, a narukvica podržava devet načina rada za vježbanje, uključujući pritom: trčanje, hodanje i bicikliranje, ekliptični trening, veslanje i slobodan trening. S uključenim odabranim načinom rada, korisnici mogu lakše pratiti i sinkronizirati podatke vježbanja na svoje telefone, kako bi ih pomnije promotrili ili podijelili s drugima.

Osim što prati funkcije tijela i napredak vježbanja, narukvica također nudi i upozorenja na poziv, funkciju pretraživanja telefona, mogućnosti daljinskog fotografiranja, pametni sat te podsjetnik na kretanje tijekom dugog sjedenja kako bi potaknuo korisnike da budu aktivni.

Huawei Band 4 je vodootporan do dubine od 50 metara. Dolazi u crnoj boji te je dostupna po preporučenoj prodajnoj cijeni od 399 kuna.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message