Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Inspirativni govornici oduševili publiku TEDxUniversityofZagreb

Sedam govornika inspirirali su sve sudionike konferencije te im pomogli shvatiti značenje riječi #UpToYou što je bila i ovogodišnja tema

0 komentara

U subotu 15.06. u Kino Forumu u sklopu Studentskog doma Stjepan Radić održana je još jedna TEDxUniversityofZagreb konferencija.

Sedam govornika inspirirali su sve sudionike konferencije i pomogli im shvatiti značenje riječi #UpToYou što je bila i ovogodišnja tema.

Velimir Srića otvorio je konferenciju sa svojom temom 'Život je igra', te je otkrio pet savjeta kako pobijediti u životnoj igri. Drugi govor održala je Ana Robb, pobjednica Adriatic plastic challengea, koja tvrdi kako svatko od nas ima moć napraviti promjenu u svijetu, na nama je da zgrabimo priliku i to uistinu učinimo.

Svjetska a naša, najpoznatija hrvatska podvodna arheologinja Irena Radić Rossi, svojim otkrićem brodoloma iz perioda kasne renesanse kod Gnalića postavila je Hrvatsku na kartu arheološkog svijeta. Branka Vučetić Atletić pokazala je kako konzumirati, upravljati te iskoristiti najveću svjetsku manipulatoricu zvanu moda, te je objasnila kako su za uspjeh potrebne tri ključne stvari: znanje, volja i sreća da sve to obgrli.

Paolo Zenzerović je na zanimljiv način kroz svoju temu 'The three o's you shouldn't be doing' prikazao što čovjeka svakodnevno sputava u njegovim zamislila; overthinking, overcomplicating i overpromising. Psihologinja Željka Kamenov objasnila je kako se čovjek može ostvariti u svim aspektima života, kada govorimo o karijeri i obiteljskom životu. Govornik iznenađenja Davor Katušić na kraju je počastio 'One more' sugestijom za uspješan izlazak iz zone komfora prema željenom razvoju i napretku.

Vrijedna ekipa organizatora konferencije TEDxUniversityofZagreb zadovoljna je odazivom te osim zahvala prenosi i poruku kako sljedeće godine, u novom izdanju konferencije, možemo očekivati neočekivano.

 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message