Obavijesti

Tech

Komentari 0

Isprobali smo 360 Botslab Kids Watch E3 pametni sat za djecu

Isprobali smo 360 Botslab Kids Watch E3 pametni sat za djecu
5

Pametni sat za djecu E3 dolazi s jednostavnim sučeljem koje će djeca lako svladati, roditelji preko mobilne veze mogu pratiti lokaciju i kontaktirati mališane, a sat ima i kameru

VIDEO

Odluka o tome treba li djetetu dati pametni sat ovisi o nizu faktora, uključujući dob mališana, aktivnosti, ali i potrebe obitelji. Mogu biti dovoljno dobra i prikladna alternativa, ako netko ne želi djetetu još dati vlastiti pametni telefon, jer na ovaj način možete jednostavno kontaktirati dijete, ali i biti sigurni da ćete znati gdje se dijete nalazi, a neće biti izloženo svemu što internet nudi.

Pametni satovi za djecu logično razlikuju se od standardnih pametnih satova, a jedan koji smo isprobali nedavno je 360 Botslab Kids Watch E3. 

Radi se o kineskoj kompaniji koja proizvodi cijeli niz gadgeta, od kamera do robotskih usisavača, a iza sebe imaju i više model satova. Testni model dolazi u plavoj boji, a tu je i roza varijanta. S prednje strane nalazi se ekran dijagonale 1,3 inča i rezolucije 240x240 točaka. Kvaliteta slike je solidna za tu rezoluciju, a ikone su dovoljno velike pa je tekst lako čitljiv. Oko ekrana se nalazi deblji obrub, a glavni razlog je taj što se iznad ekrana nalazi kamera od 2mpx. A jedan od razloga za debljinu sata od 15 mm je i taj što ima utor za SIM karticu. Na taj način dijete s ovim satom može biti online kako bi roditelj mogao pratiti GPS lokaciju u stvarnom vremenu, ali i kako bi dijete moglo biti dostupno za pozive.

S desne strane sata nalazi se glavni gumb za upravljanje funkcijama, a na poleđini je ispod gumiranog poklopca microUSB utor za napajanje. S obzirom da smo u 2024. bilo bi puno sretnije da je ovo USB-C konektor jer danas praktično svi gadgeti su na ovom standardu i lakše je razmišljati o jednom kabelu manje.

Sam uređaj je prilično čvrst te ima IPX8 razinu vodootpornosti, a remen je silikonski s pomičnim pinom za lako otpuštanje pa možete jednostavno staviti i drugi remen.

Osim praćenja lokacije, ono što još sat nudi je postavljanje virtualnog prostora, pa ćete dobiti i obavijest ako izađe iz te zone. Tu su još i opcija postavljanja brojeva koje ste odobrili za pozivanje, ali i slanje slika te poruka. Sat ima i mod za nastavu pa će se ograničiti funkcije kad to želite, a kao i svi satovi broji korake vašeg mališana.

Naravno SIM kartica i 4G veza koji su potrebni za konekciju znače i dodatni mjesečni trošak, ali to je trošak na koji računate i sa telefonom. 

Sat dolazi s baterijom od 850 mAh i navodi se trajanje do 5 dana s jednim punjenjem, u realnosti je to nešto manje, ovisno o tome kako se koristi. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Poslali ste krivi e-mail? Više je načina kako ga možete poništiti
KORISNO!

Poslali ste krivi e-mail? Više je načina kako ga možete poništiti

Gmail, Outlook, iMessage svojim korisnicima nude mogućnost opoziva poruke koju ste poslali

Stručnjaci iz Sofascorea otkrili kako koriste AI: 'Aplikacija je vrlo aktivna, sigurno će ostati'
CROAI MARKETING CLUB

Stručnjaci iz Sofascorea otkrili kako koriste AI: 'Aplikacija je vrlo aktivna, sigurno će ostati'

Stručnjaci iz nekoliko domaćih tvrtki na druženju Udruge za umjetnu inteligenciju podijelili su skustva, izazove i primjere uspješne primjene AI alata
Slušalice kao modni dodatak: Isprobali smo Huawei FreeClip
POTPUNO POSEBNE

Slušalice kao modni dodatak: Isprobali smo Huawei FreeClip

FreeClip slušalice praktično nemaju konkurencije zbog neobičnog dizajna kojim djeluju poput naušnica na uhu. No, nude i dobar zvuk te praktično slušanje glazbe u kojem ste uvijek svjesni okoline