Tech

Komentari 12

Kakav dar: Od sutra svaki dan možete ugrabiti jednu hit igru!

Kakav dar: Od sutra svaki dan možete ugrabiti jednu hit igru!

Epic Games će svaka 24 sata od 17. prosinca do Nove godine davati po jednu besplatnu igru, a vjerojatno će se raditi o nekim manje popularnim naslovima s pokojom hit igrom

Gaming studio Epic Games odlučio je razveseliti obožavatelje igara u prosincu, a njihovo razdoblje darivanja kreće od 17. prosinca.

Tad kreće njihova ogromna blagdanska rasprodaja s popustima do 75% posto, no ono što je najbolje, Epic Games daruje čak 15 dana besplatnih igara.

Svakih 24 sata nova igra bit će besplatna, a iako je još nepoznato o kojim će se naslovima točno raditi, za očekivati je da će biti miks manje popularnih naslova s nekoliko poznatijih imena, a možda u to sve upadne i neka od najpopularnijih igara. Moguće je i da će ponoviti neku od igara koje su proteklih mjeseci poklanjali svaki tjedan, a bilo je tu vrhunskih naslova poput GTA V, Civilization VI, ARK, Hitman...

Epic Games studio i inače je poznat po svom blagdanskom darivanju, no ovogodišnja akcija je za tri dana dulja u odnosu na prošlogodišnju. U svakom slučaju, imat ćete 24 sata da ugrabite igru koja vam ostaje zauvijek u vlasništvu.

Besplatne igre od četvrtka tražite na njihovim stranicama.