Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Može li jednostavnije? Jedan posjet banci do brzog kredita

Koliko puta trebaš otići u banku da podigneš kredit? Jednom – ako je riječ o Addiko bankama u Hrvatskoj. Čini se da podići kredit nikad nije bilo jednostavnije...

Foto: Addiko bank

Za ovakvu vrstu kredita nisu potrebni jamci niti sudužnici, nije vam potrebna zadužnica, ne plaćate čak niti naknadu za obradu zahtjeva. Jednostavno! Za dobivanje Addiko 'Blic kredita' dovoljan je samo jedan posjet poslovnici gdje će klijenti uz predočenje osobne iskaznice i bez ikakvih dodatnih troškova te silne dokumentacije realizirati kredit. Sredstva na račun otvoren u Addiko banci sjedaju taj isti dan!

Koliko puta trebaš otići u banku da podigneš kredit? Jednom – ako je riječ o Addiko bankama u Hrvatskoj. Čini se da podići kredit nikad nije bilo jednostavnije. Blic kredit moguće je realizirati u samo jednom posjetu banci. Kako je to moguće?

Riječ je o nenamjenskom kunskom kreditu koji se odobrava u iznosu od 7.000 do 40.000 kuna. Riječ je o kreditima koje možete otplaćivati na rok od 24 do 60 mjeseci. I što je najvažnije, kamatna stopa je cijelo vrijeme fiksna – od 9,40% te uz efektivnu kamatnu stopu od 9,81%. I ono što klijenti doista cijene je povjerenje koje ostvaruju s bankom. Naime, za podizanje Blic kredita ne morate prebaciti svoja mjesečna primanja, plaće u Addiko banku.

Addiko banka je izabrala strategiju jasnog, jednostavnog i izravnog bankarstva – baš onakvog kakvo klijenti razumiju. Addiko banka je potpuno prilagodila svoju paletu proizvoda kako bi maksimalno odgovarali potrebama suvremenog klijenta.

Tema: Pametna kuna

Možda vas zanima i ovo:
Message