Obavijesti

Tech

Komentari 0

Koristi li Hrvatska dovoljno obnovljivih izvora energije?

Koristi li Hrvatska dovoljno obnovljivih izvora energije?
2

Od 1. - 4. listopada Zagrebački velesajam priprema i organizira specijalizirane sajmove ENERGETIKA, EKOTEHNO i INTERPROTEX, te stručni skup Energetska konferencija

VIDEO

Od 01. – 04. Listopada, u poslovnim danima od utorka do petka Zagrebački velesajam priprema i organizira specijalizirane sajmove ENERGETIKA, EKOTEHNO i INTERPROTEX te stručni skup Energetska konferencija.

EKOTEHNO bienalni je sajam namijenjen proizvođačima i ponuđačima opreme za gospodarenje otpadom i vodama, zaštitom tla i zraka te komunalnih vozila i opreme. Cilj je da sajam postane mjesto susreta industrije s rastućom potražnjom, jer briga o zaštiti okoliša svakim danom se kroz zakonsku regulativu sve više ističe kao nužnost i briga šire društvene zajednice.

"Otpad je korisna sirovina, a ne smeće"

Održat će se i stručni skup čiji je naziv, ali i moto " Otpad je korisna sirovina, a ne smeće". Na skupu se očekuje 15-ak renomiranih predavača i preko 200 sudionika. Bit će održana i vrlo interesantna radionica u svrhu informiranja za medije.

OVDJE možete pročitati program stručog skupa "Otpad je korisna sirovina, a ne smeće".

 Rezultat radionice trebao bi biti razumijevanje, prihvaćanje i podržavanje plana gospodarenja otpadom u jedinicama lokalne samouprave. Nastavljajući dugogodišnju tradiciju visoko specijaliziranog bienalnog sajma zaštite u našoj zemlji te regionalnog lidera u grupi safety-security sajmova INTERPROTEX će iznova na jednom mjestu ujediniti razne grupacije ove gospodarske grane.

Spajanjem tri sajma nastoji se objediniti programe i projekte u području očuvanja, zaštite i unapređivanja okoliša, ljudi i imovine te u području energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije.

Ovogodišnji sajam ENERGETIKAsmještena u paviljone 7 i 7a, proširuje program izlaganja na konvencionalne izvore energije objedinjujući na taj način cijeli energetski sektor. Cilj sajma usmjeren je prema poticanju poduzetnika za razvoj i proizvodnju opreme unutar energetskog sektora te povećavanju svijesti o korištenju energije i topline, energetskoj učinkovitosti i mjerama uštede energije. Pokrovitelj sajma je Ministarstvo gospodarstva RH.

Za stručni dio zadužena je Energetska konferencija koja će analizirati najvažnije teme energetskog sektora sanamjerom unaprjeđenja poslovnih prilika i usmjeravanja investicija prema projektima energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije.

Prijave su još u tijeku na www.zv.hr

Sajmovi su otvoreni od 10.00 do 18.00 sati, od utorka do petka. Cijena ulaznice je 20 kuna.

Više na o sajmovima možete pročitati OVJDE!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode

Osječki gimnazijalci prijavili su se treći put: U Školi budućnosti došli  smo i do pobjede...
VELIKA MOTIVACIJA

Osječki gimnazijalci prijavili su se treći put: U Školi budućnosti došli smo i do pobjede...

Nastavnica informatike Jelena Radlović i njezini učenici u I. gimnaziji Osijek po treći put su se prijavili za sudjelovanje u edukativnom projektu tvrtki STEMI i Infobip uz podršku A1. Učenici su željni novih znanja
CARNET nabavio 5686 komada opreme i uređaja za pomoć u učenju djeci s teškoćama
ATTEND PROJEKT

CARNET nabavio 5686 komada opreme i uređaja za pomoć u učenju djeci s teškoćama

U dvije godine provedbe 32 odgojno-obrazovne ustanove u 22 grada opremljene su modernim uređajima, računalima i programima, te su educirani stručnjaci koji rade s djecom s teškoćama