Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Lana Jurčević i Marijana Batinić dolaze na DIABLOG

DIABLOG, konferencija o blogerima i kreatorima sadržaja, održat će se u Kaptol Boutique Cinema 20. studenog. Ulaznice su u prodaji putem sustava Entrio

30 komentara

Glazbenica, pjevačica i poduzetnica Lana Jurčević i televizijska voditeljica Marijana Batinić pridružile su se programu četvrtog DIABLO-GA, konferencije o blogerima i kreatorima sadržaja, koja će se održati 20. studenog u zagrebačkom Kaptol Boutique Cinema.

Marijana Batinić moderirat će okrugli stol o budućnosti influencers marketinga, na kojem će svoje stavove uz Ivana Šarića i Hanu Rodić artikulirati i Lana Jurčević, koju na Instagramu i Facebooku prati skoro 800.000 ljudi.

Ima li za poslovne lidere mjesta pod suncem influencera i kako oni grade svoj poslo-vni utjecaj otkrit će Boris Trupčević, direktor za Hrvatsku Styria Media Grupe i 24sata, suosnivač i izvršni direktor startupa Ascalia Marin Bek i specijalistica za Em-ployer Branding u Atlantic Grupi Tina Miličić, koja će ispričati priču o tome kako je jedan menadžer utjecao na cjelokupni imidž Atlantic Grupe.

Kotizacije za četvrto izdanje DIABLOGA u prodaji su putem sustava Entrio po cijeni od 750 kuna, a u tijeku je i prodajna akcija 2+1 gratis.

Sve novosti vezane uz konferenciju mogu se pratiti na web stranici www.diablog.hr, kao i na DIABLOG Facebook i Instagram stranicama.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message