Obavijesti

Tech

Komentari 1

LG ima nove pametne ormare, s jednim možete i popričati

LG ima nove pametne ormare, s jednim možete i popričati
2

LG će na nadolazećem Sajmu IFA 2018 u Berlinu predstaviti nove modele pametnih ormara. Uz klasičnu funkciju držanja odjeće, ovi ormari popeglavaju odjeću i brinu se da ostane svježa i čista

VIDEO

LG će na sajmu IFA 2018 predstaviti unaprijeđene modele svog pametnog ormara Styler. Na tržištu će se tako pojaviti dva nova, veća modela, Styler ThinQ i Styler Mirrored Glass Door, LG-jeva sustava za njegu odjeće koji koristi paru za osvježavanje i održavanje odjeće, spojen je na internet i koristi umjetnu inteligenciju koja vam sugerira koji je optimalni način rada. 

Modelom Styler ThinQ može se upravljati glasovnim naredbama, dok je kod modela Styler Mirrored Glass Door, na kojima su ogledala na vratima, veći naglasak na dizajnu. 

U oba nova modela ugrađena je tehnologija TrueSteam uz pomoć koje LG-jevi pametni ormari održavaju odjeću čistom, i svakodnevno eliminiraju više od 99,9 posto klica i bakterija. Za uklanjanje blagih nabora i neugodnih mirisa tu je pomična vješalica, dok funkcija Pants Crease Care uklanja jače nabore i oštre crte na odjeći. Tu je i funkcija Gentle Dry, zahvaljujući kojoj LG Styler brže i nježnije suši osjetljive tkanine.

S ugrađenom LG platformom za umjetnu inteligenciju DeepThinQ, Styler ThinQ omogućava veću kontrolu putem glasovnih naredbi – samo kažete 'bok LG' i on se aktivira.

Osim uključivanja i isključivanja, glasovnom naredbom moguće je odabrati i pokrenuti ciklus čišćenja, provjeriti je li sve u redu ili čak dobiti preporuku o najboljem programu rada.

- LG je ponosan što prednjači u razvoju sustava za njegu odjeće, a najbolji primjer su modeli Styler, opremljeni naprednim tehnologijama koje je prvi razvio upravo LG - rekao je Song Dae-hyun, predsjednik tvrtki LG Electronics i Home Appliance & Air Solution.

Posjetitelji LG-evog izložbenog prostora na sajmu IFA moći će od 31. kolovoza do 5. rujna u dvorani 18 kompleksa MESSE Berlin vidjeti proširenu liniju modela Styler te druge inovacije za dom i kućanstvo.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada
NOVA GENERACIJA

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada

Boston Dynamics je predstavio svoju sljedeću generaciju humanoidnog robota, potpuno električnog Atlas robota

Netflixov prihod poskočio u prvom tromjesečju, imaju i ogroman porast pretplatnika
UZLAZNI TREND

Netflixov prihod poskočio u prvom tromjesečju, imaju i ogroman porast pretplatnika

Američka digitalna platforma za streaming filmova i televizijskih serija Netflix izvijestila je o skoku prihoda i dobiti u prvom tromjesečju, uz više od devet milijuna novih pretplatnika i podignute cijene
Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle