Obavijesti

Tech

Komentari 131

Lutke za seks moći će i pričati s vama, ali tko bi to ikad htio?

Lutke za seks moći će i pričati  s vama, ali tko bi to ikad htio?
1

RealDoll lutke sada su već vjerne replike žena, a Matt McMullen radi na razvoju umjetne inteligencije te misli da će se za dvije godine s njima moći i razgovarati

VIDEO

Prije dvije godine pisali smo o tome kako Japanci rade robote za masturbaciju u kojima su spajali Oculus Rift s raznim robotskim rukama, no kako se čini, budućnost seksa mogla bi biti puno zanimljivija. 

Kako u seksu puno toga ovisi i o vezi i komunikaciji između dvoje ljudi, ključno je  da netko s druge strane može komunicirati. Matt McMullen koji razvija RealDoll seks lutke  kaže da radi na tom problemu, odnosno lutkama za seks koje će moći nadomjestiti cijelu osobu. 

Njegove silikonske lutke sada su vjerne replike žena, a mogu se naručiti i mijenjati gotovo svaki detalji na tim tijelima. No, McMullen s timom stručnjaka radi na razvoju umjetne inteligencije koja će analizirati i reagirati na ono što joj se govori i radi poput prave osobe. 

U videu NY Timesa možete vidjeti kako AI na pitanje o čemu sanja, odgovara da sanja o tome da bude prava osoba, da zna što znači ljubav i da bude prvi seks robot. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Naravno, umjetna inteligencija je još u fazi razvoja, ali McMullen kaže da će se za dvije godine moći kupiti robotska glava koja će imati razne geste i moći će odgovarati. Stajat će oko 10.000 dolara, ali moći će se staviti na neki drugi model RealDoll lutaka. 

No, McMullena čeka izazov, a to je da će njegovi roboti izgledati živo, ali ne i potpuno uvjerljivo, što bi moglo potpuno odbiti ljude. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 131
VIDEO

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada
NOVA GENERACIJA

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada

Boston Dynamics je predstavio svoju sljedeću generaciju humanoidnog robota, potpuno električnog Atlas robota

Tesla otpušta 300 radnika u pogonu kod Berlina
SMZBOG LOŠE POTRAŽNJE

Tesla otpušta 300 radnika u pogonu kod Berlina

Američki proizvođač električnih automobila Tesla izvijestio je da će otpustiti 300 radnika zaposlenih 'na određeno vrijeme' u pogonu kod Berlina, nakon najave otkaza širom svijeta zbog posustajanja potražnje i oštre cjenovne konkurencije
Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle