Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Na FLEAP out disco editionu plešite s ljudima s 4 kontinenta

Na četvrtom LEAP Summitu koji će se 29. i 30. ožujka održati u zagrebačkom Plaza Event Centru očekuje se više od 4000 sudionika

0 komentara

Tijekom dva konferencijska dana sudionici će moći poslušati niz zanimljivih predavanja na temu digitalnih tehnologija, poduzetništva, održivog razvoja te brojne inspirativne priče. Summit će završiti FLEAP Out! međunarodnim tulumom na koji su pozvani baš svi – i sudionici konferencije i svi ljudi željni dobre zabave! Karte su dostupne putem Entrio sustava po promotivnoj cijeni od 30 kn, a možete iskoristiti i akciju 4+1 da nabavite karte za sebe i svoje prijatelje!

FLEAP out disco edition! održat će se u subotu, 30. ožujka u dvorani Kornati Plaza Event Centra od 22:00 sata. FLEAP Out! postaje tradicionalan jer drugu godinu zaredom obilježava zatvaranje LEAP Summita, a poznat je po odličnoj atmosferi i rasplesanim sudionicima. Ove godine light motiv tuluma je disco era očekujte mnoštvo vrhunske disco glazbe i pravu disco atmosferu u koju će vas uvesti DJ Jurki i DJ DaDoo!

DJ Jurki ne zna za granice – do sada je nastupio u 14 europskih zemalja te na brojnim raznovrsnim događanjima. Već sedam godina je resident DJ u Klubu Papaya na Zrću, a nastupao je i na festivalu na Francuskim Alpama te na Ultra Europe festivalu. U Zagrebu nema kluba u kojemu Dj DaDoo nije svirao! Publiku diže na noge s retro-modernim miksom glazbe pa će sigurno i na FLEAPu potaknuti sve sudionike da pokažu plesne pokrete.

Dodatne informacije o FLEAP Out! tulumu možete pronaći na Facebook eventu tuluma i internetskoj stranici LEAP Summita.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message