Obavijesti

Tech

Komentari 0

Na Fotosajmu vas čekaju novi fotoaparati, dronovi i gadgeti

Na Fotosajmu vas čekaju novi fotoaparati, dronovi i gadgeti
1

Na 17. Fotosajmu u zagrebačkom Plaza Event Centru u subotu će se okupiti 20-ak izlagača kkoji će predstaviti novitete iz svijeta fotografije, ali i dronove za snimanje iz zraka

VIDEO

Fotosajam, najveći i najposjećeniji hrvatski sajam foto i video uređaja i dodatne opreme, održat će se ove godine u Plaza Event Centru (bivši Hypo Expo Centar) u Zagrebu po sedamnaesti put.

Ovo je jubilarna, deseta godišnjica ovog uspješnog projekta i organizatori su osigurali iznimno atraktivan sadržaj. Devetnaest izlagača te više od 50 svjetski poznatih brendova, uključujući renomirane tržišne lidere poput Nikona, Sonyja, Canona, Panasonica i Fujifilma prikazat će najnovije i najatraktivnije fotoaparate danas dostupne na tržištu. Sve proizvode posjetitelji će moći isprobati na licu mjesta, u čemu će im pomoći i neki od najpoznatijih domaćih fotografa koji će biti prisutni na štandovima izlagača.

Osim fotoaparata, na sajmu ćete moći pogledati i najnoviju ponudu objektiva, bljeskalica i dodataka poput torbica ili sredstava za čišćenje, velik izbor stativa i studijske opreme, a ove godine posebna pažnja posvećena je sve atraktivnijem segmentu tržišta – fotografiranju iz zraka uz pomoć posebno prilagođenih dronova. Dronove za snimanje i opremu također ćete moći razgledati na štandovima izlagača.

Tijekom sajma održat će se i atraktivna predavanja, među kojima i „Profesionalne foto knjige za profesionalne fotografe“, „Fotografiranje ptica“ i „Oprema umjetničkih djela“.

Raspored predavanja i više informacija možete potražiti na web-mjestu www.fotosajam.info ili na Facebooku: www.facebook.com/zgfotosajam.

Cijena ulaznice iznosi 15 kuna, a za učenike, studente i umirovljenike 10 kuna. Fotosajam otvara svoja vrata u subotu 21.10.2017. u 10 sati, u dvorani Kornati, u prizemlju Plaza Event Centra.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Što će biti s TikTokom ako ih netko kupi u SAD-u i što to znači za njihove korisnike u Europi?
PRIJETI IM ZABRANA

Što će biti s TikTokom ako ih netko kupi u SAD-u i što to znači za njihove korisnike u Europi?

Plus+ Sa stručnjakom za kibernetičku sigurnost razgovarali smo o pozadini zabrane TikToka, tehnološkim posljedicama ako ih netko kupi i kako bi takav TikTok funkcionirao

Osječki gimnazijalci prijavili su se treći put: U Školi budućnosti došli  smo i do pobjede...
VELIKA MOTIVACIJA

Osječki gimnazijalci prijavili su se treći put: U Školi budućnosti došli smo i do pobjede...

Nastavnica informatike Jelena Radlović i njezini učenici u I. gimnaziji Osijek po treći put su se prijavili za sudjelovanje u edukativnom projektu tvrtki STEMI i Infobip uz podršku A1. Učenici su željni novih znanja
CARNET nabavio 5686 komada opreme i uređaja za pomoć u učenju djeci s teškoćama
ATTEND PROJEKT

CARNET nabavio 5686 komada opreme i uređaja za pomoć u učenju djeci s teškoćama

U dvije godine provedbe 32 odgojno-obrazovne ustanove u 22 grada opremljene su modernim uređajima, računalima i programima, te su educirani stručnjaci koji rade s djecom s teškoćama