Obavijesti

Tech

Komentari 1

Na svoj Google Pay možete spojiti i Visa Premium kartice

Na svoj Google Pay možete spojiti i Visa Premium kartice
1

Nakon Visa Inspire kartica, Google i PBZ sad su proširili Google Pay i na Premium Visa kartice koje možete lako dodati u Google Pay aplikaciju na svom telefonu

VIDEO

Google je prije dvije godine u Hrvatskoj uveo Google Pay opciju plaćanja u trgovinama i kod online kupovine, a nakon Visa Inspire kartica, sada tu mohućost šire i na Premium Visa kartice. 

- Izuzetno mi je drago da smo našim korisnicima ponudili još jednu mogućnost naprednog beskontaktnog plaćanja, osobito u ovim izvanrednim okolnostima kada je, kako bismo zaštitili zdravlje naših korisnika, izrazito važno izbjeći kontakt gdje god je to moguće. Uz mogućnost beskontaktnog plaćanja koje nude sve naše Premium Visa kartice, korisnicima je sada uz Google Pay uslugu dostupno i plaćanje mobitelom  - rekao je Mislav Blažić, predsjednik Uprave PBZ Carda.

Google Pay može se koristiti diljem Hrvatske na prodajnim mjestima koja podržavaju beskontaktno plaćanje, na svim platformama Googlea, za online plaćanja, kao i prekao aplikacija na kojima je vidljiva oznaka Pay with Google.

To znači da sada i svi oni sa Gold, Platinum, Infinite i Business platinum karticama mogu plaćati jednostavno mobitelom ili preko ručnog sata.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Da bi koristili ovu metodu plaćanja, korisnici trebaju preuzeti aplikaciju Google Pay s Google Play trgovine i dodati Premium Visa karticu PBZ Carda. U trgovini je potrebno samo otključati pametni telefon i prisloniti ga uz uređaj za beskontaktno plaćanje. Usluga Google Pay integrirana je u sve Google proizvode, omogućujući jednostavniju kupnju filmova, knjiga i aplikacija kao i izlistavanje svih kupnji na jednom mjestu. Također, usluga omogućuje spremanje vaučera, kartica vjernosti te poklon kartica i njihovo korištenje prilikom plaćanja.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada
NOVA GENERACIJA

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada

Boston Dynamics je predstavio svoju sljedeću generaciju humanoidnog robota, potpuno električnog Atlas robota

Netflixov prihod poskočio u prvom tromjesečju, imaju i ogroman porast pretplatnika
UZLAZNI TREND

Netflixov prihod poskočio u prvom tromjesečju, imaju i ogroman porast pretplatnika

Američka digitalna platforma za streaming filmova i televizijskih serija Netflix izvijestila je o skoku prihoda i dobiti u prvom tromjesečju, uz više od devet milijuna novih pretplatnika i podignute cijene
Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle