Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
23 komentara

NASA odlučila pomoći Tonyju Starku koji je zapeo u svemiru

Šaljivim tvitom NASA se uključila u promociju novih Avengersa, pa su Marvelu poručili kako bi trebali pronaći Tonyja Starka koji je zapeo negdje u svemiru u letjelici bez hrane, goriva i vode

Foto: Marvel
23 komentara

Prva najava za sljedeći nastavak Avengersa pokazala nam je kako je Tony Stark u velikoj nevolji nakon što je Thanos izbrisao polovicu svih živih bića u svemiru. No, u pomoć mu je odlučila uskočiti NASA

Kao što se vidi u najavi za film, Stark je u svemirskom brodu bez goriva, vode i hrane, a usput spomene i kako će ostati bez kisika. 

Teška situacija, bez sumnje. NASA se javila preko Twittera i poručila Marvelu kako u kontroli misije treba osluškivati poruku 'Osvetnici, imamo problem'. Naravno, ako Stark ne može komunicirati savjetovali su Marvelu da sa Zemlje iskoriste sve resurse kako bi skenirali nebo u potrazi za izgubljenim čovjekom. 

Naravno, šaljivi tvit je izazvao gomilu reakcija i pohvala za NASA-u. Uz to, Marvel se ovog vikenda pohvalio i kako je njihova najava za Avengerse u prva 24 sata skupila ukupno 289 milijuna pregleda i srušila rekord za bilo koji Marvelov film.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message