Obavijesti

Tech

Komentari 0

Netflix se širi među telekome: Postaju i dio ponude u HT-u

Netflix se širi među telekome: Postaju i dio ponude u HT-u

Vjerujemo da kroz suradnju s Netflixom pružamo još jednu opipljivu vrijednost našim korisnicima, kažu iz DT-a

VIDEO

Korisnici Hrvatskog Telekoma će u sklopu proširenog partnerstva između Deutsche Telekoma i Netflixa uskoro imati priliku gledati Netflix integriran u ponudu MAXtv-a u vidu proširenih paketa usluga i novog TV sučelja.

Netflix će biti integriran u ponudu Hrvatskog Telekoma, na način da korisnicima pruži najveći izbor i fleksibilnost, bilo kada i bilo gdje. Partnerstvo s Netflixom odraz je predanosti Hrvatskog Telekoma i Deutsche Telekoma kontinuiranom poboljšavanju pružanja integriranog digitalnog kućnog iskustva te omogućavanja iznimno velikog izbora Netflixovog zabavnog sadržaja, navode iz HT-a.

Doznaje se da bi tako Netflix kod nas trebao postati dio ponude tijekom drugog kvartala, odnosno ovog proljeća.

- Vjerujemo da kroz suradnju s Netflixom pružamo još jednu opipljivu vrijednost našim korisnicima. Ovo partnerstvo pokazuje kako smo svjesni što naši korisnici žele: jednostavno dostupan i zanimljiv zabavni sadržaj koji se savršeno uklapa u vrhunsko kućno iskustvo koje pružamo - izjavila je Dominique Leroy, članica Uprave Deutsche Telekom AG za Europu.

Emma Lloyd, potpredsjednica EMEA partnerstva u Netflixu, rekla je: „Ovo partnerstvo je nadogradnja našeg sjajnog odnosa s Deutsche Telekomom i predstavlja odličnu zajedničku inicijativu usmjerenu na stavljanje gledatelja u samo središte zabave. Radujemo se što će ova ponuda korisnicima pružiti nevjerojatnu širinu izbora zabavnog sadržaja - od nagrađivanih filmova do omiljenih serija, dokumentaraca i programa bez scenarija iz cijele Europe i šire.“

- Hrvatski Telekom je oduvijek imao najbolji sadržaj – zabavni, sportski, informativni – i naši korisnici znaju da kod nas mogu uživati u svojim omiljenim serijama, filmovima i utakmicama. Kada taj sadržaj konzumiraju na najboljoj mreži te unaprijeđenom sučelju u našim novim MAXtv paketima iskustvo korisnika dobiva novu dimenziju. Partnerstvom s Netflixom kao globalno najpopularnijom streaming platformom, dižemo svoju ionako najbolju ponudu sadržaja na još višu razinu - zaključila je Nataša Rapaić, članica Uprave Hrvatskog Telekoma.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Iznimno tanki Honor X8b košta kao trećina top modela danas, ali dolazi s nizom dobrih aduta
PRISTUPAČAN I SNAŽAN

Iznimno tanki Honor X8b košta kao trećina top modela danas, ali dolazi s nizom dobrih aduta

X8b dolazi u kućištu tankom samo 6,8 mm te je među najtanjim uređajima, a i prilično je lagan sa svojih 166 grama.

Suradnja u AI-ju Hrvatske i Slovenije može donijeti veću konkurentnost poduzeća
AI KONFERENCIJA

Suradnja u AI-ju Hrvatske i Slovenije može donijeti veću konkurentnost poduzeća

Konferenciju su organizirali Infobip, Slovensko-hrvatski poslovni klub SLO CRO i slovensko veleposlanstvo u Zagrebu, s ciljem razmjene znanja i iskustava u primjeni AI-ja u poduzećima kako bi s time uspješnije poslovali.
Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti