Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
6 komentara

Niz promjena u Uberu: Plaćat ćemo višu cijenu u Zagrebu

Vozači će sada plaćati višu cijenu vožnje po minuti 1,20 kuna. No Uber je spustio cijene vožnje do zračne luke u Zagrebu, ovisno o tome odakle je započeta ona će koštati 70 ili 95 kuna

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
6 komentara

Uber je objavio u ponedjeljak kako se od sada opet mijenjaju cijene vožnje u Zagrebu. Start vožnje (6 kuna) i cijena po kilometru (3,6 kn) ostaju isti, ali cijena vožnje po minuti raste na 1,20 kuna. 

Uber je objavio i kako se spušta cijena vožnje do zračne luke Zagreb. Vožnja koja je započeta s južne strane Save koštat će 70 kuna, a sa sjeverne strane 95 kuna. 

Uz to, Uber je objavio i kako spajaju UberX i UberSelect usluge. Kažu kako bi to trebalo značiti kvalitetniju uslugu za korisnike i bolje uvjete rada za vozače. 

-  Spajanjem usluga uberX i UberSELECT želimo osigurati visoku razinu kvalitete i za jedne i za druge. Siguran sam da će i cijeli proces usklađivanja s novim Zakonom o prijevozu u cestovnom prometu, čiji rok se uskoro bliži kraju, dovesti do unaprijeđenja tržišta i dalje osiguravati porast kvalitete usluge - kaže Davor Tremac, direktor ubera. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message