Tech

Komentari 10

24sata - prvi hrvatski medij s Android aplikacijom!

24sata - prvi hrvatski medij s Android aplikacijom!

Od sada i vlasnici Android mobilnih uređaja mogu konzumirati sadržaj 24sata bez obzira na to gdje se nalazili. Dostupno je čak šest rubrika s portala 24sata.hr

Nedavno smo objavili kako u Ovi trgovini možete pronaći aplikaciju 24sata za Nokia mobitele, a već je dostupna i aplikacija za uređaje s Android operativnim sustavom. Nova Android aplikacija 24sata naprednija je od ostalih pa tako sadrži vijesti iz rubrika News, Show i Sport, kao i dodatne zanimljive sadžaje - preko nje možete pogledati dnevnu karikaturu Nik Titanika i galeriju s djevojkom dana. Aplikacija nudi mogućnost pregledavanja galerija slika sa svih članaka u odličnoj kvaliteti, kao i mogućnost podjele vijesti na društvenim mrežama. 

Aplikacija će uskoro biti i posebno prilagođena za naše čitatelje - reportere jer će sadržavati i direktan link za slanje fotografija, vijesti i video-clipova, kako biste i vi sudjelovali u kreiranju sadržaja 24sata. Također, aplikacija omogućava pregledavanje najnovijih vijesti koje su poslali upravo čitatelji - reporteri.

Kako biste i vi preuzeli aplikaciju na svoj Android uređaj, posjetite Android Market i pomoću tražilice pronađite 24sata. Preuzimanje je besplatno i brzo, a omogućava vam pristup najnovijim i najzanimljivijim vijestima bez obzira gdje se nalazili i u koje vrijeme tražite informacije.

Osim kroz novine, web portal i TV, sadržaj 24sata sada je dostupan i preko mobilnog portala, te aplikacija za iPhone, Nokia i Android uređaje. 24sata prvi je od hrvatskih medija kreirao aplikaciju za Android uređaje.