Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
15 komentara

Nova 'djelatnica' u Zračnoj luci u Zagrebu - robotica Viktorija

Turistima će humanoidni robot, svojevrsni pokretni turističko-informativni centar, biti prvo što će ih dočekati u području dolazaka Zračne luke Franjo Tuđman

Foto: Zračna luka Zagreb
15 komentara

Humanoidni robot Viktorija danas je predstavljen u prizemlju putničkog terminala Zračne luke Franjo Tuđman.

Humanoidni robot Viktorija danas je predstavljen u prizemlju putničkog terminala. Nova „djelatnica“ gostima pruža...

Objavljuje Zračna luka Zagreb - Zagreb AirportSubota, 23. studenoga 2019.

Nova 'djelatnica' gostima pruža virtualnu šetnju (360 stupnjeva) kroz Zagrebačku županiju, njene prirodne ljepote, kulturne znamenitosti, biciklističke rute i mnoge druge korisne informacije.

Turistima će humanoidni robot, svojevrsni pokretni turističko-informativni centar, biti prvo što će ih dočekati u području dolazaka Zračne luke Franjo Tuđman.

DANI TEHNIČKE ISPRAVNOSTI Besplatno će vam pregledati auto, ali ne i ako je registracija

- Što se tiče samog sadržaja, implementirane su informacije i sadržaji u suradnji sa Zagrebačkom županijom i Turističkom zajednicom Zagrebačke županije i Turističkom zajednicom grada Zagreba. Može pokazati razne biciklističke rute s kartom i dodatnim sadržajima. Isto tako ima mogućnost da vam da najznačajnije informacije kako ćete provesti dan u Zagrebačkoj županiji. Ona je praktički Android aplikacija koja vam može omogućavati razne stvari. Možete raditi pregled kulturne baštine pa primjerice vidjeti gdje se nalaze dvorci i kurije i informacije o njima. Sve je dvojezično, na hrvatskom i engleskom jeziku - objasnio je Danijel Botić, partner pilot-projekta za HRT.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message