Obavijesti

Tech

Komentari 0

Objavljen je program četvrte konferencije LEAP Summit

Objavljen je  program četvrte konferencije LEAP Summit
1

Program summita održavat će se na čak 5 pozornica s više od 80 domaćih i stranih predavača. Kotizacija je besplatna uz obaveznu online prijavu do 20. ožujka.

VIDEO

Objavljen je program četvrtog LEAP Summita koji će se održati 29. i 30. ožujka u Plaza Event Centru u Zagrebu. Najveća međunarodna konferencija za mlade u jugoistočnoj Europi ove godine ugostit će više od 80 stranih i domaćih predavača te sudionicima prvi puta ponuditi 4-dnevni program jer će se 27. i 28. ožujka održati Pre-Summit, program radionica, pitching sesija i interaktivnih sastanaka koji sudionicima pružaju priliku za umrežavanje i upoznavanje. Zahvaljujući Predstavništvu Europske komisije, koje je generalni partner Summita, sudjelovanje na LEAP Summitu je besplatno, no uz obaveznu registraciju na www.leapsummit.com do 20. ožujka.

Teme Summita su fokusirane na digitalne tehnologije, inovacije, poduzetništvo i inspirativne priče. Organizacijski odbor očekuje više od 4 000 sudionika iz 40-ak svjetskih zemalja, a svi oni moći će slušati predavanja na čak pet konferencijskih pozornica – LEAP Stage, Ideas Powered Stage, Digital Stage by Algebra, EU and ME Stage (u petak, 29.3.) i GreenStage by InnoEnergy (u subotu, 30.3.). Prijave za dvodnevni Pre-Summit bit će otvorene za sve prijavljene na LEAP Summit, a svoje mjesto osigurat će oni koji se najbrže prijave obzirom da je broj mjesta ograničen. LEAP Summit završit će velikim FLEAP Out! međunarodnim tulumom u disco stilu u Plaza Event Centru u subotu navečer. Ulaznice za FLEAP Out! mogu se nabaviti putem Entrio sustava, a trenutno je u tijeku akcija 4+1.

Luka Abrus iz Fivea na LEAP Summitu će ispričati priču o uspjehu Fivea na predavanju From a start-up to a double digit $MM international business. Five razvija mobilne aplikacije i digitalne proizvode te je 100% okrenut izvozu i poslovanju kroz ured u New Yorku. Na listi referenci su, među mnogima, i Napster, Marriot, Rosetta Stone, Penguin Random House i AccuWeather. Željko Bak iz Infobipa održat će predavanje How massaging help to nail CX. Infobip je globalna IT i telekom tvrtka koja danas zapošljava više od 1500 ljudi, što je čini najvećom hrvatskom IT tvrtkom koja svoju bazu korisnika mjeri u milijardama te ima više od 60 ureda na 6 kontinenata. Andrija Čolak, vlasnik najuspješnije hrvatske franšize Surf'n'Fries, prisjetit će se svog puta do uspjeha na predavanju Are you stupid? Surf'n'Fries danas posluje u više od 20 zemalja na 5 kontinenata, a Čolak svoje znanje o širenju brandova putem franšiznog poslovanja dijeli i kroz svoj konzultantski posao. Abrus, Bak i Čolak trojica su od više od 80 stranih i domaćih predavača na ovogodišnjem LEAP Summitu, a lista svih predavača može se pronaći ovdje

Više informacija o LEAP Summitu i svim ostalim predavačima možete pronaći na društvenim mrežama Facebook i Instagram, kao i na službenoj internetskoj stranici.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Svaki sa svojim karakterom: Testirali smo Huawei Watch GT4
TROJAC NA TESTU

Svaki sa svojim karakterom: Testirali smo Huawei Watch GT4

GT4 dolazi u tri različita izdanja, ali s impresivnom baterijom koja radi do 14 dana s jednim punjenjem. Metalna kućišta s različitom obradom i bojama te remenjem, svakom satu daju i drugačiji fokus, no nedostaje i dalje velik broj aplikacija

Helikopter Ingenuity poslao je posljednju poruku s Marsa: 'On će sada biti testna platforma...'
ISTRAŽIVANJE CRVENOG PLANETA

Helikopter Ingenuity poslao je posljednju poruku s Marsa: 'On će sada biti testna platforma...'

Dosad je Ingenuity ukupno prešao oko 17 kilometara i letio na visini od 24 metra. Na Mars je stigao u veljači 2021. na roveru Perseverance
Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle