Obavijesti

Tech

Komentari 13

Od Thora do Shreka: Ovo je 12 kućišta koji će vas oduševiti

Od Thora do Shreka: Ovo je 12 kućišta koji će vas oduševiti
4

Neka od ovih kućišta prava su umjetnička djela. Jedno je Thorov čekić, drugo ima ugrađenog Shreka, a treće maše krilima. Pogledajte kućišta koja su plijenila pažnju

VIDEO

Na ovogodišnjem Computexu mogla su se vidjeti mnoga zanimljiva kućišta. In Winow H-Tower bio je u centru pozornosti tijekom cijelog tjedna, no bilo je tu i mnogih drugih koji su fascinirali svojim izgledom.

Lana Jelić/24sata

Corsair Bulldog možda naizgled nije nešto posebno, ali sadrži tekuće hlađenje i ventilatore koji ga čine vrhunskim i najtišim 4K gaming računalom. Cijena mu je oko 400 američkih dolara. Kućište nije do kraja dovršeno te će biti više starter kit za one koji si žele složiti super gaming računalo nego isključivo PC kućište.

 

Thermaltake Core W100 je novo kućište dizajnirano za ekstremni gaming. Model prikazan na fotografiji ispunjen je Thermaltakeovim vodenim hlađenjem i ventilatorima.

 

 

Thermaltake Core W200 je dvaput šira verzija W100. Ima dva odvojena odjeljka tako da možete odvojiti računalne komponente od hlađenja i tako spriječiti pregrijavanje.

Thermaltake Core P5 je jedinstveno kućište. Dizajnirano je da bude otvoreno i montirano na zidu. Uz kućište dolaze i nogice na kojima kućište može stajati ukoliko ga odlučite staviti na stol. Prodavat će se za oko 129 američkih dolara, a dolazi na tržište za dva do tri mjeseca.

Modificirano kućište za Thermaltake s Kingston HyperX logom. Koristi Thermaltakeovo hlađenje i komponente za napajanje te Kingston HyperX SSD-ove. Sadrži tri GTX 980 GPU-a i vodeno hlađenje.

 

Ovo modificirano kućište napravio je čovjek s Tajlanda te ga je nazvao Thermalthor. Unutar Mjolnira, Thorovog čekića, nalaze se sve komponente koje čine ovo kućište potpuno funkcionalnim gaming računalom.

Mustang modificirano kućište su zapravo dva Thermaltakeova Core X9 kućišta složena jedno na drugo. Povezana su vodenim hlađenjem. Samo kućište je prilično veliko te ne baš praktično.

Rockcrawler kućište napravljeno je za Asus i to na licu mjesta, na njihovom štandu na Computexu. Kućište se sastoji od Asusove TUF matične ploče te Corsairove memorije i hlađenja. Potpuno je funkcionalno, no unatoč kotačima, ne može se micati.

Lana Jelić/24sata

MSI Xpower Loader još je jedno vrlo zanimljivo kućište, no kao i prethodno, niti ovo se ne može micati. Sadrži MSI-ovu matičnu ploču te je potpuno funkcionalno.

Još jedno kućište dizajnirano za MSI. Koristi MSI-ovu gaming matičnu ploču. Kućište je napravljeno u obliku zmaja s pokretnim krilima. Jedina mana mu je što ne sadrži grafičku karticu.

MSI Ecosphere je u potpunosti funkcionalno modificirano kućište. Hlađenje mu se nalazi na dnu. U kućištu se također iz nekog razloga nalazi i mala figura Shreka.

 

MSI Nocturnal Hunter je kućište u obliku zmijske glave. Unutra se nalazi potpuno funkcionalni PC setup koji uključuje visoke performanse hlađenja i grafičke kartice.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode

Osječki gimnazijalci prijavili su se treći put: U Školi budućnosti došli  smo i do pobjede...
VELIKA MOTIVACIJA

Osječki gimnazijalci prijavili su se treći put: U Školi budućnosti došli smo i do pobjede...

Nastavnica informatike Jelena Radlović i njezini učenici u I. gimnaziji Osijek po treći put su se prijavili za sudjelovanje u edukativnom projektu tvrtki STEMI i Infobip uz podršku A1. Učenici su željni novih znanja
CARNET nabavio 5686 komada opreme i uređaja za pomoć u učenju djeci s teškoćama
ATTEND PROJEKT

CARNET nabavio 5686 komada opreme i uređaja za pomoć u učenju djeci s teškoćama

U dvije godine provedbe 32 odgojno-obrazovne ustanove u 22 grada opremljene su modernim uređajima, računalima i programima, te su educirani stručnjaci koji rade s djecom s teškoćama