Tech

Komentari 11

Osim restorana i hotela, online možemo ocjenjivati i - frajere

Osim restorana i hotela, online možemo ocjenjivati i - frajere

Ako ova aplikacija zaživi, frajeri vas više neće moći uvjeravati da su uspješni, osjećajni ili dobri u krevetu jer će vam pravu istinu već reći njihove bivše cure

Ako ste ikad, nakon neuspješne veze ili uzalud potrošenih izlazaka s frajerom koji je ispao potpuni bezveznjak, poželjeli da vas je netko tko ga poznaje na to na vrijeme upozorio, stiže dobra vijest - odsad za to postoji aplikacija!

Lulu, aplikacija koju popularno nazivaju spojem 'Seksa i grada' i Facebooka, cilja prvenstveno na žene koje anonimno mogu ocijeniti muškarce s kojima su izlazile i to prema nekoliko kategorija - izgledu, ambiciji, uspjehu, ali i izvedbi u spavaćoj sobi.

Nedavno je Lulu predstavila mogućnost slanja privatnih poruka, ali kako je fokus na ženskoj publici, one su te koje moraju poduzeti prvi korak jer muški članovi ne mogu prvi poslati poruku već samo odgovoriti na nju.

Osnovala ju je, naravno, žena, Alexa Chong, a inspiracija su joj bila tradicionalna ženska okupljanja na kojima prijateljice pretresaju sve i svašta, a dobar dio tih razgovora neminovno je posvećen prepričavanju iskustava s muškarcima i vezama.

Veze odnosno emocionalni odnosi samo su prvo polje na kojem, kako kaže osnivačica, žele iskoristiti moć ženskih razgovora, a njezina ambicija je da s vremenom kroz aplikaciju Lulu žene mogu izmjenjivati iskustva i savjete i o zdravlju, karijeri -svemu što im je važno.