Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ostvarite svoje snove: Addiko banka vam nudi novi početak

Nekad je jednostavno potrebno krenuti od početka. I to znaju u Addiko banci. Zato su svojim klijentima odlučili ponuditi da krenu od nule, a sve u skladu sa strategijom jasnog, jednostavnog i izravnog bankarstva

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Nekad je jednostavno potrebno krenuti od početka. I to znaju u Addiko banci. Zato su svojim klijentima odlučili ponuditi da krenu od nule, a sve u skladu sa svojom strategijom jasnog, jednostavnog i izravnog bankarstva. Upravo takvi su i njihovi proizvodi. Jedan od njih je i Addiko 'Restart kredit'. Klijenti sve svoje kreditne obveze u banci mogu objediniti u samo jednu. Na taj način lakše će upravljati svojim financijama. Također, u dogovoru s osobnim bankarom mogu ostvariti i uštede kroz smanjenje mjesečnih izdataka. Tu je i posebna pogodnost s kojom će svaki početak biti još lakši. Prilikom uzimanja kredita čak 25 posto iznosa nenamjenskog kredita klijenti mogu podići u gotovini!

Addiko Restart kredit je kunski kredit koji se odobrava u iznosu od 15.000 do maksimalno 230.000 kuna na rok otplate od dvije do 12 godina, ovisno o želji klijenta.

Klijent ima i mogućnost odabira fiksne kamatne stope od 7,49% (EKS 7,76%) prvih pet godina otplate ili promjenjive kamatne stope pri čemu ona za rok otplate od 24 do 60 mjeseci iznosi 6,99% (EKS 7,22%), a za rok otplate od 61 do 120 mjeseci 7,99% (EKS 8,29%).

Addiko Restart kredit odobrava se bez ikakvih dodatnih troškova, što znači da nema naknade za obradu zahtjeva kao ni troškova javnog bilježnika. Također, nije potrebno osiguranje depozitom ili učešćem, a od dokumenata je dovoljna samo osobna iskaznica. Već prilikom prvog posjeta poslovnici klijent će dobiti izračunatu ponudu i preliminarnu procjenu kreditne sposobnosti.

Addiko Restart je praktična kombinacija namjenskog i nenamjenskog kunskog kredita koji korisnicima omogućuje da na brz i jednostavan način ostvare svoje planove.

 

 

 

 

 

Tema: Pametna kuna

Možda vas zanima i ovo:
Message