Obavijesti

Tech

Komentari 0

Ove igre još nisu ni objavljene, ali ćete ih igrati na InfoGameru

Ove igre još nisu ni objavljene, ali ćete ih igrati na InfoGameru
3

Kingdom Hearts III, Dreams, hrvatski Phageborn, samo su neke od igara koje ćemo moći zaigrati prije službenog lansiranja, a kako se čini među njjima bi trebao biti i jedan od najvećih hitova za 2019 - Days Gone

VIDEO

Samo dva dana dijele nas do početka dosad najvećeg Reboot InfoGamera, a ove godine očekuje se više od 80.000 posjetitelja koji će do kraja tjedna moći zaigrati cijeli niz najnovijih hitova iz gaming svijeta, ali i one koji tek izlaze.

Organizatori sajma ove su godine postavili više od 1000 računala, konzola i analognih igara za posjetitelje, a među igrama koje tek izlaze na sajmu ćete moći isprobati Kingdom Hearts III. Radi se o RPG naslovu koji izlazi u siječnju i ukupno 12. igri Kingdom Hearts serijala.

Tu će biti i Dreams, PS4 ekskluziva koja dolazi iz tima koji je zaslužan za LittleBigPlanet i Tearaway. Igra izlazi sljedeće godine, a u njoj ćete u otvorenom svijetu upravljati predmetima u svom svijetu.

Sajam je još u izgradnji, ali među štandovima smo vidjeli i prostor za Days Gone. Ako će biti moguće zaigrati i ovu igru, što je logično za zaključiti, ovo bi mogao biti jedan od najvećih hitova sajma. Radi se o akcijskoj igri smještenoj u postapokaliptični svijet. Sama igra izlazi krajem travnja sljedeće godine.

Lani smo ga vidjeli u prilično ranoj fazi, a sada će Phageborn na sajmu biti u beta verziji, a radi se o sljedećem velikom potencijalnom gaming hitu iz Hrvatske. Phageborn je smješten u fantasy svijet, a igra bi, doznajemo, trebala dobiti i novi trailer na kojem je radio studio koji je isti posao radio i za neke od najvećih blockbustera iz svijeta igara. 

Naravno, ovo je samo dio onoga što nas čeka na sajmu, jer tu je niz projekata koje izdavači i developeri čuvaju u tajnosti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada
NOVA GENERACIJA

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada

Boston Dynamics je predstavio svoju sljedeću generaciju humanoidnog robota, potpuno električnog Atlas robota

Netflixov prihod poskočio u prvom tromjesečju, imaju i ogroman porast pretplatnika
UZLAZNI TREND

Netflixov prihod poskočio u prvom tromjesečju, imaju i ogroman porast pretplatnika

Američka digitalna platforma za streaming filmova i televizijskih serija Netflix izvijestila je o skoku prihoda i dobiti u prvom tromjesečju, uz više od devet milijuna novih pretplatnika i podignute cijene
Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle