Obavijesti

Tech

Komentari 4

Ovo vam se svidjelo: Članci koje ste najviše dijelili na Fejsu

Ovo vam se svidjelo: Članci koje ste najviše dijelili na Fejsu
1

Napravili smo listu deset članaka s našeg portala koji su u 2011. godini imali najviše dijeljenja na najpopularnijoj društvenoj mreži. Prisjetite se što vas je najviše zabavilo

VIDEO

Dijeljenje članaka po društvenim mrežama postalo je, uz samu čitanost, mjerilo njihove popularnosti. Gotovo da i nema članka koji nijednom nije završio na Facebooku ili Twitteru, no neki se ipak ističu po broju objava. Za vas smo pripremili svojevrstan pregled godine prema najvećem broju dijeljenja na Facebooku. Prisjetite se što vas je toliko oduševilo da ste to morali staviti na svoj zid i podijeliti s prijateljima (u zagradama piše koliko je puta članak bio podijeljen u trenutku pisanja ovog teksta).

10. Osmašica spavala sa 100 muškaraca (7745)

Javnost je nedavno šokirala priča o djevojčici iz osmog razreda jedne osnovne škole. Ona je iz oklade spavala sa 100 muškaraca u samo mjesec dana. Slučaj je otkriven, a učenica je završila u Klinici za zaštitu djece grada Zagreba.

9. Klepetan se vratio Maleni (8682)

Najljepša ljubavna priča u Hrvatskoj, barem u životinjskom svijetu, imala je sretan završetak. Rodan Klepetan svake se godine vraća svojoj družici Maleni u Brodski Varoš. Ove je godine danima kasnio i svi su se zabrinuli da mu se nešto nije desilo. No, Klepetan je nije iznevjerio i početkom travnja je sletio u njihovo zajedničko gnijezdo.

8. Diana (6) nastupom izmamila suze (8823)

Snimka nastupa djevojčice u showu "Ukrajina ima talent" malo koga je ostavila ravnodušnim. Recitacijom pjesme Dore Hajkine izmamila je suze kako žirija, tako i gledatelja. Na kraju je uspjela dogurati do finala popularnog showa.

7. Zapalila joj kuću jer ju je izbrisala s fejsa (8926)

Jennifer Harris iz SAD-a posvađala se s prijateljicom Nikki Rasmussen, kojoj je bila i vjenčana kuma. Počela su i prepucavanja na Facebooku, pa ju je Nikki izbrisala s liste prijatelja. Jennifer je to toliko razbjesnilo da joj je zapalila kuću. Zato ljudi, pazite koga brišete :)

6. Vuco imao show u garaži (8955)

Pjevač je na druženju u garaži vrijeđao prijatelje, udarao boksačku vreču, mahao penisom... Snimka je osvanula na YouTubeu i postala hit. Čisto da podsjetimo, Siniša Vuco bio je jedan od kandidata za Sabor na posljednjim parlamentarnim izborima.

5. Ronaldo je nekada bio "Ružna Betty" (9290)

Cristiano Ronaldo je po nekima najbolji, a po drugima najbahatiji nogometaš na svijetu. Za ovaj slučaj bitna je druga kvalifikacija. Naime, Ronalda su u Zagrebu navijači pozdravili skandiranjem "Messi, Messi", na što je on kasnije odgovorio da su ljubomorni što je bogat, lijep i fantastičan igrač. Portal Talksport potom je izvukao njegove stare fotografije, na kojima se vidjelo da nije oduvijek bio ljepotan kakvim se smatra...

4. Groblje piva pokraj Osijeka (10,379)

Pri prolasku kroz Petrijevce otvorila se stranica kamiona Osječke pivovare. Gajbe su poletjele, a staklo i pivo prekrili cestu. Neke su oštetile parkirani automobil u kojem je bio vozač, no nasreću nitko nije stradao. Iako je to bio tužan dan za sve pivopije, članak je ubrzo postao hit na društvenim mrežama. Bio je to prvi tekst na portalu 24sata koji je podijeljen više od 10,000 puta.

3. Stanko protiv feferona (11,393)

"Bhut jolokia" najljući je feferon na svijetu. Stanko ga je naručio iz Indije, odlučan da ga pojede pred kamerama. Već nakon prvog zalogaja otkrio je zašto je feferon na zlu glasu.

2. Ramosu pokal pao pod kotač autobusa (12,466)

Real Madrid čekao je osvajanje španjolskog kupa punih 18 godina. Na proljeće su u finalu konačno pobjedili Barcelonu i dočepali se toliko željenog trofeja. Uslijedilo je slavlje na madridskim ulicama u kojem su se igrači vozili u autobusu otvorenog krova. Sergio Ramos u jednom je trenutku ispustio trofej, koji je pao pod kotače busa i razletio se u desetak komada. Kasnije se o svemu šalio putem Twittera.

1. Maca zagrlila mlado s noćnom morom (15,389)

Apsolutni hit godine na našem portalu bila je preslatka snimka s YouTubea. Maca je spavala sa svojim mladim mačićem, koji se trzao kao da je imao noćnu moru. Da bi ga umirila, čvrsto ga je zagrila, nakon čega je nastavio mirno spavati. Preslatko, zar ne? :)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode

Osječki gimnazijalci prijavili su se treći put: U Školi budućnosti došli  smo i do pobjede...
VELIKA MOTIVACIJA

Osječki gimnazijalci prijavili su se treći put: U Školi budućnosti došli smo i do pobjede...

Nastavnica informatike Jelena Radlović i njezini učenici u I. gimnaziji Osijek po treći put su se prijavili za sudjelovanje u edukativnom projektu tvrtki STEMI i Infobip uz podršku A1. Učenici su željni novih znanja
CARNET nabavio 5686 komada opreme i uređaja za pomoć u učenju djeci s teškoćama
ATTEND PROJEKT

CARNET nabavio 5686 komada opreme i uređaja za pomoć u učenju djeci s teškoćama

U dvije godine provedbe 32 odgojno-obrazovne ustanove u 22 grada opremljene su modernim uređajima, računalima i programima, te su educirani stručnjaci koji rade s djecom s teškoćama