Obavijesti

Tech

Komentari 0

Ovogodišnji ESAS pokazat će zašto je prodaja zakon

Ovogodišnji ESAS pokazat će zašto je prodaja zakon
4

Executive Sales Adria Summit od 10. do 12. listopada u Poreču ponudit će bogat program s vrhunskim prodajnim stručnjacima iz regije i Velike Britanije. Čeka vas 10 predavača i šest prodajnih priča

VIDEO

Nakon što je prošle godine uspješno održan prvi Executive Sales Adria Summit (ESAS), ove godine uz podršku Velike Britanije kao zemlje partnerice ovo regionalno okupljanje prodajnih profesionalaca dobiva svoje drugo izdanje u Poreču. Summit, kojemu je cilj pomoći organizacijama u njihovom rastu i razvoju te postizanju maksimalnog prodajnog uspjeha, održat će se od 10. do 12. listopada, a na njemu će nastupiti čak deset vrhunskih predavača s višegodišnjim iskustvom u profesionalnoj prodaji. Uz stručna predavanja tijekom Summita šestero sudionika podijelit će svoje prodajne priče iz stvarnog života.

„Želja nam je da u narednim godinama ESAS postane glavno edukativno događanje za razvoj profesionalne, B2B i korporativne prodaje. Zbog toga što je prodaja često shvaćena vrlo negativno, temeljni cilj ESAS-a jest promijeniti takvo razmišljanje. Na toj osnovi u bliskoj budućnosti otvorit ćemo i prvu pravu prodajnu akademiju koja će omogućiti vrhunsko obrazovanje budućim prodajnim profesionalcima, bez obzira iz koje branše dolazili“, izjavio je Vedran Sorić, jedan od predavača i organizatora ESAS-a.

BOGAT PROGRAM PREDAVANJA REGIONALNIH I BRITANSKIH PREDAVAČA

Davor Bilman, koji svojim predavanjem otvara ESAS, sudionicima će pokazati kako odabrati pravog prodavača i jesmo li se kao prodavači rodili ili prodavačem tek postajemo. Njegova kolegica Ivana Nobilo osvrnut će se na trend online prodaje i prodaje bez prodavača, a Vedran Sorić i Igor Belošić bavit će se vječnim pitanjem tko je bolji prodavač - žena ili muškarac?

O važnosti imidža tvrtke i brendiranju u prodaji govorit će Iva Belé, a Verica Mijović, osnivačica Direkcije za uspeh, govorit će o tome kako ljubav i strah kao dvije vodeće emocije utječu na motivaciju zaposlenika i prodajni rezultat. Komunikacijska stručnjakinja Ana Šimunović u svom će se predavanju nadovezati na Mijovićino razmišljanje o emocijama. Naime, ona smatra da su odluke o kupnji uvijek rezultat promjene emocionalnog stanja kupca koja se potiče kroz iskonsku komunikacijsku formu pričanja priča, odnosno storytelling. Dragan Vojvodić govorit će o glavnim problemima tradicionalne prodaje i predstaviti nove, aktualne načine sklapanja poslova.

Na Summit osim regionalnih stručnjaka dolaze i dvojica britanskih predavača – Gavin Ingham i Daniel Disney te Andrew Dalgleish, veleposlanik Ujedinjenog Kraljevstva u Republici Hrvatskoj.

Ingham je jedan od najpoznatijih europskih motivacijskih govornika i prodajni trener koji se specijalizirao u prodajnoj psihologiji, a u svom predavanju govorit će o strategiji „I am 10“. Glavni fokus predavanja bit će na vježbanju vlastite mentalne izdržljivosti. S druge strane, Daniel Disney kao osnivač i autor The Daily Salesa, jednog od najpoznatijih prodajnih blogova, govorit će o prednostima social sellinga - novoj vrsti prodaje koja se odvija putem društvenih mreža. Osim predavanja na ESAS-u, održat će i jednodnevni Floating Masterclass gdje će se dotaknuti prednosti LinkedIna te kreiranja medijskog sadržaja.

Kao i prošle godine, ESAS zadržava status ekskluzivnog, all inclusive događaja što znači da su u cijenu kotizacije osim slušanja svih predavanja uključena dva noćenja na bazi polupansiona u hotelu Parentium, Plava Laguna, korištenje wellnessa i SPA oaze hotela, sudjelovanje u organiziranim poslijepodnevnim aktivnostima te prisustvovanje na open bar partyju Rasprodaja vol. 2 uz goste iznenađenja.

Za sudjelovanje na Summitu potrebno je prijaviti se na esas@salesadria.com te nabaviti Last Minute kotizacije po cijeni od 5990,00 kn + PDV. Više informacija o Summitu potražite na www.salesadria.com.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Što će biti s TikTokom ako ih netko kupi u SAD-u i što to znači za njihove korisnike u Europi?
PRIJETI IM ZABRANA

Što će biti s TikTokom ako ih netko kupi u SAD-u i što to znači za njihove korisnike u Europi?

Plus+ Sa stručnjakom za kibernetičku sigurnost razgovarali smo o pozadini zabrane TikToka, tehnološkim posljedicama ako ih netko kupi i kako bi takav TikTok funkcionirao

Iznimno tanki Honor X8b košta kao trećina top modela danas, ali dolazi s nizom dobrih aduta
PRISTUPAČAN I SNAŽAN

Iznimno tanki Honor X8b košta kao trećina top modela danas, ali dolazi s nizom dobrih aduta

X8b dolazi u kućištu tankom samo 6,8 mm te je među najtanjim uređajima, a i prilično je lagan sa svojih 166 grama.
Suradnja u AI-ju Hrvatske i Slovenije može donijeti veću konkurentnost poduzeća
AI KONFERENCIJA

Suradnja u AI-ju Hrvatske i Slovenije može donijeti veću konkurentnost poduzeća

Konferenciju su organizirali Infobip, Slovensko-hrvatski poslovni klub SLO CRO i slovensko veleposlanstvo u Zagrebu, s ciljem razmjene znanja i iskustava u primjeni AI-ja u poduzećima kako bi s time uspješnije poslovali.