Obavijesti

Tech

Komentari 0

Priprema, pozor, Cannes! – prijave za Young Lions Croatia

Priprema, pozor, Cannes! –  prijave za Young Lions Croatia
2

Natjecanje koje mladim domaćim kreativcima nudi priliku da postanu najbolji u Hrvatskoj, a potom i najbolji na svijetu, ove godine predstavlja Young Lions School – cjelodnevni program edukacija uz vrhunske mentore, također iz Cannesa

VIDEO

Potpuno odvojeni od svojih kolega, izolirani od savjeta mentora i suradnika te dodatnih inputa klijenata, natjecateljski timovi perspektivnih mladih profesionalaca do 30 godina borit će se za titulu najboljih u Hrvatskoj te vrijednu nagradu odlaska na najveće svjetsko natjecanje kreativnosti Cannes Lions, gdje imaju priliku postati i najbolji na svijetu.

Organizatori će Cannes mladim lavovima dovesti i u Rovinj, gdje će prvi put biti predstavljen Young Lions School – cjelodnevni program radionica, predavanja i mentoringa s vrhunskim svjetskim stručnjacima, koji će biti dostupan samo natjecateljima Young Lionsa. Ovaj novi program održat će se u sklopu nadolazećih Dana komunikacija, a najtalentiranijim mladim pojedincima omogućit će priliku za dijeljenje znanja i usavršavanje kako bi dodatno izbrusili svoje vještine te postali još konkurentniji.

Prijave su otvorene, a timovi se mogu natjecati u pet kategorija: Design, Digital, Media, Print i PR, ovisno o specijalizaciji i stručnosti samih natjecatelja. Natjecanje će trajati 24 sata, održat će se u Zagrebu 20. ožujka, a pobjednici će biti proglašeni 4. travnja na svečanoj dodjeli nagrada na Danima komunikacija.

- Nemojte dvojiti ni sekunde, napravite to! Već vam natjecanje u Zagrebu pruža neko novo i drugačije iskustvo, ali i nova poznanstva i druženje s kolegama. A one koji oduševe projektom i osvoje žiri čeka prilika života. Cannes je stvarno nešto što ćete zauvijek pamtiti! - poručuju pobjednice Young Lions Croatia 2019 Ana Tavić i Martina Ukić iz agencije Studio Sonda.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Osim odlaska u Cannes, dodatno zadovoljstvo timovima pruža i humanitarni karakter natjecanja – kreirana se kreativna rješenja bez naknada ustupaju neprofitnoj organizaciji. Na pozitivnu lokalnu promjenu natjecanja ukazuje i činjenica da je riječ o domaćem klijentu.

Dugogodišnji su partneri natjecanja Young Lions Croatia i Shutterstock te Zagrebački inovacijski centar (ZICER), a timovi se mogu prijaviti do 2. ožujka pomoću obrasca dostupnog na poveznici.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

'Pio sam litru votke na noć, a evo kako sam se ostavio pića'
ISPOVIJEST BIVŠEG ALKOHOLIČARA

'Pio sam litru votke na noć, a evo kako sam se ostavio pića'

Uništio sam veze, postao ogorčeniji i bjesniji, nije me bilo briga što ljudi misle o meni. Došlo je do točke u kojoj sam jako puno vremena počeo provoditi sam u pijanom stanju, prisjetio se ovaj Britanac

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu
Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje
Terapija vakuumskim čašicama

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje

Cupping blagotvorno djeluje na bolove koštano-mišićnog sustava. Vlastite obrambene snage koje tijelo izlučuje u pripremi za ozljedu djeluju lokalno na posljedicu bolesti tako da se tegobe smanje