Tech

Komentari 1

Same 'rješavaju' buku: Huawei Freebuds 3 slušalice i kod nas

Same 'rješavaju' buku: Huawei Freebuds 3 slušalice i kod nas

Opremljene su Kirinom A1 čipsetom koji se brine za Bluetooth vezu, ali i kvalitetu zvuka u raznim situacijama. Dolaze s 14 mm dinamičkim driverima, a uparivanje su dodatno olakšali na uređajima s EMUI-jem 10

Huawei Freebuds 3 slušalice koje su predstavili zajedno s Mate 30 serijom odsad su dostupne i na našem tržištu, a uz niz poboljšanja u odnsu na prethodnu seriju imaju i aktivno blokiranje pozadinske buke.

Opremljene su Kirinom A1 čipsetom koji se brine za Bluetooth vezu, ali i kvalitetu zvuka u raznim situacijama. Uklanjanje pozadinske buke omogućeno je i tijekom poziva, a slušalice će istovremeno poglasniti korisnikov glas. Također, na FreeBuds 3 slušalice je integriran "bone" senzor zvuka pomoću kojeg je poboljšana reprodukcija glasa.

Slušalice dolaze s 14 mm dinamičkim driverima, a uparivanje koje je jednostavno su odlučili učiniti lakšim za uređaje s EMUI-jem 10, gdje je potreban samo jedan dodir na skočnom prozoru.

Upravljanje reprodukcijom i tehnologijom smanjenja moguće je i na samim slušalicama, a uz jedno punjenje kućišta slušalice će vam omogućiti da ukupno uživate u 24 sata glazbe. Inače, za ove slušalice je kineski div osvojio 11 nagrada na IFA sajmu u Berlinu