Obavijesti

Tech

Komentari 1

Samsung i Google rade na novoj platformi za satove, na MWC-u otkrili izgled One UI sučelja

Samsung i Google rade na novoj platformi za satove, na MWC-u otkrili izgled One UI sučelja

Nadolazeći Galaxy Watch bit će prvi koji će koristiti novu zajedničku platformu i sučelje. To znači da ako instalirate podržanu aplikaciju na telefon, ona će se automatski instalirati i na vaš sat

VIDEO

Samsung je danas na Mobile World Congressu u Barceloni predstavio One UI Watch korisničko sučelje koje su dizajnirali da omogući učinkovitiju povezanost Galaxy Watch pametnog sata i pametnih telefona, a bit će dostupno na novoj, zajedničkoj platformi koju je Samsung kreirao u partnerstvu s Googleom.

One UI Watch donosi poboljšanje performansi, bolju povezanost između Galaxy Watch uređaja te Android telefona, kao i pristup većem broju aplikacija.

Nadolazeći Galaxy Watch bit će prvi koji će koristiti novu zajedničku platformu i sučelje, a predstavit će se na nadolazećem Unpacked događaju kasnije ovog ljeta. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Kako bismo otključali puni potencijal naših pametnih satova, odlučili smo iskoristiti naše bogatstvo mobilnih inovacija te partnerstva s vodećim tvrtkama u industriji s kojima smo zajednički rasli u našem otvorenom ekosustavu. Time ćemo korisnicima pružiti još bolje iskustvo pametnih satova te praktičnost Galaxy ekosustava - izjavio je Patrick Chomet, izvršni potpredsjednik i voditelj Odjela za korisničko iskustvo  u segmentu mobilnih komunikacija, Samsung Electronics. 

Kao dio novog Galaxy Watch iskustva, nakon što korisnik na pametni telefon instalira aplikacije kompatibilne s pametnim satom, one će se automatski brzo preuzeti i na sam Galaxy Watch. Ako je korisnik prilagodio prikaz vremena na svojem pametnom telefonu, pametni sat će se sinkronizirati. Isto tako, ako korisnik odluči blokirati pozive i poruke s pametnog sata, oni će također biti zaustavljeni i na pametnom telefonu. 

Nova zajednička platforma otvara put novim značajkama i integracijama s ostalim popularnim aplikacijama koje su dostupne za preuzimanje s Google Play trgovine izravno na Galaxy Watch. Zahvaljujući raznovrsnim partnerstvima, korisnici će uvijek biti u mogućnosti pronaći rješenje za sebe, poput aplikacija Adidas Running, GOLFBUDDY SmartCaddy, Strava ili Swim.com za sportske entuzijaste. Korisnicima koje zanima wellness svidjet će se aplikacije poput Calm or Sleep Cycle, dok će ljubitelji glazbe uživati u otkrivanju novog sadržaja na aplikacijama kao što su Spotify i YouTube Music. Na kraju, svima koji vole u slobodno vrijeme istraživati dobro će doći i Google Maps.  

- Samsung i Google surađuju već dugi niz godina te smo zajedničkim snagama uvijek donosili najbolje za korisnike. To svakako vrijedi i za novu, zajedničku platformu koja će se prvi put moći vidjeti upravo na nadolazećem Samsung Galaxy Watch pametnom satu. Oduševljeni smo što smo omogućili dulje trajanje baterije, brže performanse te širi portfelj dostupnih aplikacija, koje uključuju i mnoge Google aplikacije - dodao je Sameer Samat, potpredsjednik Odjela za upravljanje proizvodima u segmentu Android i nosivi uređaji, Google.

Samsung je najavio i poboljšanu verziju Watch face design alata koji će dizajnerima pružiti jednostavniji način za izradu tema. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje
Terapija vakuumskim čašicama

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje

Cupping blagotvorno djeluje na bolove koštano-mišićnog sustava. Vlastite obrambene snage koje tijelo izlučuje u pripremi za ozljedu djeluju lokalno na posljedicu bolesti tako da se tegobe smanje
Moletu jedite umjesto bakalara, a trlju frigajte za 'fritto misto'
FINA RIBA ZA SVAČIJI DŽEP

Moletu jedite umjesto bakalara, a trlju frigajte za 'fritto misto'

Manje popularna riba je jeftinija, a dostojna je zamjena za bakalar i lignje. Isprobajte frigane trlje, paštetu od molete i 'fritto misto' - neće vas 'udariti po džepu'