Obavijesti

Tech

Komentari 82

Seks pod zvijezdama: Evo kako možete voditi ljubav u autu...

Seks pod zvijezdama: Evo kako možete voditi ljubav u autu...
1

Oni s bujnijom maštom i kreativnošću moći će prakticirati i 'dogy style'. U toj pozi djevojka treba kleknuti na zadnje sjedalo glavom okrenuta prema stražnjemu kraju automobila...

VIDEO

Vodili biste ljubav, ali ne znate kako ni gdje, a auto vam stoji na raspolaganju. Evo nekih savjeta gdje i kako ćete sebi i svojemu partneru olakšati posao. A ako tražite nešto novo u svojoj vezi i nedostaje vam adrenalina također poslušajte ove savjete i vaša veza možda dosegne višu razinu. Kada ste napokon odlučili to učiniti najbitnije je odabrati dobru poziciju, negdje gdje vas nitko neće vidjeti i omesti u vašoj fantaziji, piše Autostart.

Naprimjer, svoje mjesto pod zvjezdanim nebom zasigurno ćete pronaći na Sljemenu, na jednom od šumskih puteva gdje vas nitko neće zasjeniti. Na takvomu mjestu slobodni ste eksperimentirati pa neka vam ne bude strano izaći iz automobila i taj prekrasni događaj napraviti na 'haubi' koja će vam u jednome trenutku pružiti oslonac, ali i mogućnost strastvenoga vođenja ljubavi pod zvjezdanim nebom i na svježemu zraku.

Pripazite samo da je automobil bio dovoljno dugo upaljen kako vašemu partneru na poklopcu motora ne bi bilo hladno. Ako ipak preferirate nizine, jedna od najpopularnijih destinacija za vođenje ljubavi je na zapadnom dijelu Jarunskoga jezera, tik uz nasip. Iako ondje nema previše mjesta i gotovo nikada niste sami, svi su tu s jednim ciljem. Zato jednako kao drugi suptilno uđite i kada ste gotovi jednako obzirno prema drugima izađite.

Zbog nedovoljne privatnosti ondje ne preporučujemo izlazak iz vozila, pa svoju radnju najkomotnije možete izvršiti na zadnjemu sjedalu automobila. Prednja sjedala pomaknite skroz naprijed i tako si otvorite dovoljno prostora za nekoliko pozicija. Jedna je ona u kojoj partnerica sjedne momku u krilo, okrenuta prednjemu dijelu automobila, a po potrebi se može i okrenuti partneru.

Oni s bujnijom maštom i kreativnošću moći će prakticirati i 'dogy style'. U toj pozi djevojka treba kleknuti na zadnje sjedalo glavom okrenuta prema stražnjemu kraju automobila, dok se muškarac nalazi u njenoj pozadini. Za one koji vole oči u oči, tu je standardno dobar 'misionarski' položaj. Prednje suvozačevo sjedalo povucite prema zadnjim sjedalima, a naslon spustite maksimalno. U toj pozi djevojka mora leći na leđa i svoje noge staviti na ramena svoga partnera, nakon čega zabava može početi.

Za one koji imaju karavane ili velika vozila SUV nemamo neke pametne savjete jer vjerujemo da spuštanjem zadnjih sjedala svi problemi nestaju, a ako ih ipak 'pali' skučeniji prostor neka probaju neke od gore navedenih pozicija. I jedna bitna stvar je da nakon što ste svoju vruću akciju završili nemojte smeće baciti na zelenu površinu, već se pobrinite da rekvizite odložite u za to predviđena mjesta.

I za kraj smo ostavili još neka mjesta na kojima možete pronaći svoje mjesto za seks pod zvijezdama: Maksimir, Dotrščina, Grmoščica, dijelovi duž sjevernoga dijela Savskoga nasipa, zadnja strana zgrade INA-e, a sreću možete pronaći i na raznim parkiralištima poput onoga uz Krematorij, PMF itd.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 82
VIDEO

A1 diže cijene od lipnja
za 6,9 posto

A1 diže cijene od lipnja

Povećanje naknada se odnosi na puni iznos mjesečnih naknada tarifa, paketa i opcija bez obračunatih popusta, a već ugovorene popuste korisnici i dalje nastavljaju koristiti

Tesla otpušta 300 radnika u pogonu kod Berlina
SMZBOG LOŠE POTRAŽNJE

Tesla otpušta 300 radnika u pogonu kod Berlina

Američki proizvođač električnih automobila Tesla izvijestio je da će otpustiti 300 radnika zaposlenih 'na određeno vrijeme' u pogonu kod Berlina, nakon najave otkaza širom svijeta zbog posustajanja potražnje i oštre cjenovne konkurencije
Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle