Obavijesti

Tech

Komentari 0

Stajanje u redu je prošlost: Jednim klikom do dokumenata

Stajanje u redu je prošlost: Jednim klikom do dokumenata
2

Sada možete elektroničkim putem preuzimati i provjeravati brojne dokumente koje izdaju tijela javnih sektora bez podnošenja dodatnih zahtjeva i potpisivanja dokumentacije

U doba velikog napretka tehnologije sve nam je više stvari dostupno iz udobnosti vlastitog doma. Možemo naručiti obuću i odjeću, namirnice, rezervirati hotele i avionske karte, plaćati račune.

Svi korisnici m-tokena i tokena Zabe sada su dobili još jednu povlasticu. Naime, ako koristite internet bankarstvo Zagrebačke banke, sada možete pristupati i sustavu e-Građani koji vam pruža mogućnost bržeg i lakšeg pristupa brojnim e-uslugama javne uprave. Time štedite vrijeme i pošteđeni ste čekanja u redovima kako bi došli do vaših dokumenata.

Pristupajući ovom sustavu Zabini klijenti mogu jednostavno elektroničkim putem preuzimati i provjeravati brojne dokumente, obavijesti i informacije koje izdaju tijela javnih sektora bez podnošenja dodatnih zahtjeva i potpisivanja dokumentacije.

Tako možete preuzeti i provjeriti izvode iz matične knjige rođenih, vjenčanih i životnih partnerstva, kao i potvrde o prebivalištu, boravištu ili vlasništvu vozila, provjeriti poreznu karticu, provjeriti očekivani iznos mirovine i još mnogo toga. Broj i opseg usluga u sklopu e-Građana kontinuirano se povećava.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Također, dostupna vam je i usluga eObrt kroz koju sadašnji i budući obrtnici mogu podnijeti prijavu za osnivanje obrta ili upisati statusne promjene bez odlaska u nadležna registarska tijela.

Korištenje internet i mobilnog bankarstva je u konstantnom porastu jer pruža mnoge pogodnosti. U Zagrebačkoj banci je korištenje mobilnog bankarstva u prvih osam mjeseci porastao za 29 %, a broj transakcija za 102 % u odnosu na isto razdoblje prošle godine.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
VIDEO

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada
NOVA GENERACIJA

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada

Boston Dynamics je predstavio svoju sljedeću generaciju humanoidnog robota, potpuno električnog Atlas robota

Tesla otpušta 300 radnika u pogonu kod Berlina
SMZBOG LOŠE POTRAŽNJE

Tesla otpušta 300 radnika u pogonu kod Berlina

Američki proizvođač električnih automobila Tesla izvijestio je da će otpustiti 300 radnika zaposlenih 'na određeno vrijeme' u pogonu kod Berlina, nakon najave otkaza širom svijeta zbog posustajanja potražnje i oštre cjenovne konkurencije
Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle