Obavijesti

Tech

Komentari 1

Stigao redizajnirani Citroën C3 s novim izgledom i opremom

Stigao redizajnirani Citroën C3 s novim izgledom i opremom
10

C3 izgleda svježije, a najviše je promijenjen prednji dio. Nudi se još više mogućnosti personalaziacije, a unaprijeđena je i tehnologija. Ponuda motora nije se mijenjala

VIDEO

U studenom je na hrvatsko tržište stigao redizajnirani C3. Simpatični gradski bestseler koji je do sada prodan u 850.000 primjeraka  prošao je kroz blage dizajnerske promjene. Prednji dio s novim svjetlima i maskom izgleda dosta drugačije, na boku je promijenjen dizajn plastičnih štitnika 'Airbumpa', a straga praktično nema nikakvih promjena. Unutrašnjost je također nepromijenjena no nude se dvije nove mogućnosti unutarnjeg uređenja.

Citroën C3 sada izgleda svježije i više je prilagođen izgledu ostatka ponude ove francuske marke. Auto nudi više mogućnosti personalizacije zahvaljujući 97 mogućih kombinacija vanjskog izgleda, a tu su i tri jedinstvene krovne naljepnice i nova vrsta naplataka.

Novi C3 nudi i mnogo više udobnosti zahvaljujući činjenici da su u ovaj segment po prvi puta ugrađena nova sjedala Advanced Comfort koja se obično pojavljuju samo u višim segmentima.

I tehnologija je unaprjeđenja. Tu je sada 12 mogućih tehnoloških rješenja za pomoć u vožnji, Connect Assist za pružanje pomoći na cesti i hitne slučajeve, Connect Nav i pripadajući dodirni zaslon od 7’’ i Connect Play koji služi poput 'produžetka' pametnog telefona.

Base de donnée : Astuce Productions

Ponuda motora je dobro poznata. Osnovu predstavlja benzinac obujma 1,2 litara s 83 KS, a njegova turbo verzija ima 110 KS. Tu je jedan dizelski motor sa 102 KS. Snažniji brzinac moguće je dobiti i s automatskim mjenjačem sa šest brzina. 

Nude se četiri razine opreme, a to su Live, Feel, Feel Pack i Shine. Osnovni model košta 91.900 kuna, za snažniji benzinac treba platiti od 110.900 kuna, a dizelska verzija košta od 118.900 kuna. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Svaki sa svojim karakterom: Testirali smo Huawei Watch GT4
TROJAC NA TESTU

Svaki sa svojim karakterom: Testirali smo Huawei Watch GT4

GT4 dolazi u tri različita izdanja, ali s impresivnom baterijom koja radi do 14 dana s jednim punjenjem. Metalna kućišta s različitom obradom i bojama te remenjem, svakom satu daju i drugačiji fokus, no nedostaje i dalje velik broj aplikacija

U Hrvatskoj više od dva i pol milijuna registriranih vozila
NOVA STATISTIKA

U Hrvatskoj više od dva i pol milijuna registriranih vozila

Broj prvi put registriranih cestovnih vozila iznosio je 190.063, uz rast od 28,6 posto u odnosu na 2022. godinu.
Helikopter Ingenuity poslao je posljednju poruku s Marsa: 'On će sada biti testna platforma...'
ISTRAŽIVANJE CRVENOG PLANETA

Helikopter Ingenuity poslao je posljednju poruku s Marsa: 'On će sada biti testna platforma...'

Dosad je Ingenuity ukupno prešao oko 17 kilometara i letio na visini od 24 metra. Na Mars je stigao u veljači 2021. na roveru Perseverance