Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
5 komentara

Što slušaju Hrvati? Ovo je 10 najpopularnijih videa u 2017.

Pregled najpopularnijih videa pokazuje da je latino glazba ove godine imala pravi bum, sa šest latino zvijezda u najpopularnijih deset videa. Od domaćih izvođača, YouTubeom caruje Severina

Foto: promo
5 komentara

Despacito je bez sumnje ovogodišnji vladar YouTubea i predvodnik liste najgledanijih videa u cijelom svijetu, a YouTube je taj i sve druge video trendove obilježio u svom video pregledu godine u kojem su okupili više od 300 kreatora, glazbenika, viralnih zvijezda iz 20 zemalja. 

Despacito je isto tako i u Hrvatskoj daleko najpopularniji spot ove godine, a u YouTubeovu pregledu najpopularnijih spotova u Top 5 našle su se i dvije Severinine pjesme, dok je na 7. mjestu Jelena Rozga sa pjesmom Ne pijem, ne pušim. Od pjesama iz ovih krajeva među 10 su se ugurale i Ana Nikolić te Marija Žeželj.

Dok je Despacito svakako bio najgledaniji, YouTube je objavio i popis najpopularnijih 10 videa. Ovdje nisu klipovi samo po broju pregleda, već i prema komentarima, vremenu gledanja, lajkovima..., a tu ćete vrlo vjerojatno pronaći i neka videa koja možda i niste vidjeli. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message