Obavijesti

Tech

Komentari 7

Svog vjenčanog kuma prvi put je upoznao - na dan vjenčanja

Godine su prolazile, a dečki su se i dalje družili da bi se proteklog vikenda napokon okupili i upoznali uživo na Charlesovom vjenčanju. Online se druže od 2003. godine

VIDEO

Amerikanac Charles Powell (28) za vjenčanog kuma odabrao je bliskog prijatelja - kojeg do dana vjenčanja nikada nije upoznao uživo.

Powell i kum, Joe Walters, upoznali su se online prije 14 godina online igrajući igricu Phantasy Star Online na konzoli Xbox. 

Jedan iz Cincinnatija, a drugi iz Detroita, još davne 2003. godine počeli su razgovarati online nakon što se Powell obratio suigraču tražeći ga pomoć u igrici. Preko Joea Charles je upoznao još dvojicu igrača, Williama Browna iz Tennesseeja i Joeyja Morrisa iz Baltimorea. Kako je četvorka, osim igrica, dijelila brojne interese, počeli su se sve češće družiti online i zajedno igrati igru. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Došao bih iz škole i odmah otišao na mrežu družiti se s njima. Jednostavno smo se našli jer volimo iste stvari - rekao je Powell. 

Godine su prolazile, a dečki su se i dalje družili da bi se proteklog vikenda napokon okupili i upoznali uživo na Charlesovom vjenčanju.

Njegova tri online prijatelja sjela su u avione i doletjela na svadbu, a mladoženja je za kuma odabrao Joea Waltersa s kojim je bio najviše blizak. 

- Dugo smo se dogovarali kako da se napokon upoznamo no to se nikako nije uspijevalo ostvariti. Zato je ovo bila odlična prilika za susret. Već se poznajemo tako dobro da su mi oni poput obitelji - rekao je Charles za BuzzFeed

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada
NOVA GENERACIJA

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada

Boston Dynamics je predstavio svoju sljedeću generaciju humanoidnog robota, potpuno električnog Atlas robota

Netflixov prihod poskočio u prvom tromjesečju, imaju i ogroman porast pretplatnika
UZLAZNI TREND

Netflixov prihod poskočio u prvom tromjesečju, imaju i ogroman porast pretplatnika

Američka digitalna platforma za streaming filmova i televizijskih serija Netflix izvijestila je o skoku prihoda i dobiti u prvom tromjesečju, uz više od devet milijuna novih pretplatnika i podignute cijene
Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle