Obavijesti

Tech

Komentari 0

'Tehničari ostaju na terenu, da uklone kvarove nakon potresa'

'Tehničari ostaju na terenu, da uklone kvarove nakon potresa'
3

Iz HT-a su u petak izvijestili da su skoro sve radnike poslali na rad od kuće, no sve njihove korisničke službe rade bez prestanka. No tehničari su na terenu, a morat će češće i u domove u Zagrebu nakon potresa

VIDEO

Iz Hrvatskog Telekoma u petak su izvijestili kako su im u ovom vremenu dva prioriteta jednako važna, jedan je zaštititi njihove radnike, a drugi omogućiti svima da i dalje budu povezani. 

Ističu da su gotovo svima omogućili da poslovne zadatke odrađuju od kuće, a bez obzira na to, korisnička podrška i drugi komunikacijski dostupni su svakog dana u tjednu i u svakom trenutku. 

No oko 700 tehničara posao može obavljati jedino na terenu, a brojni od njih upravo su u Zagrebu koji je pogodio jaki potres, čije posljedice će tražiti i češće ulaske u domove korisnika kojima treba otkloniti smetnje. 

U potresu je izbio požar u njihovim prostorima gdje je oštećen i dio telekomunikacijske opreme. Brzom intervencijom su izbjegnute veće štete, ali je u gašenju i isključivanju struje bilo teškoća u pristupu internetu te je dulje trajalo njihovo otklanjanje. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Pristup usluzi interneta danas je ključan za nastavak održavanja nastave za našu djecu i nužan je za rad od kuće. Također, neophodan je i za komunikaciju s najmilijima koje u ovim trenucima ne možemo posjetiti, ali želimo znati da su na sigurnom i da se osjećaju dobro. Upravo zato, ponosan sam i zahvalan svim našim kolegama koji su radili na uspostavljanju normalizacije mreže nakon nedjeljnog potresa, kao i našim tehničarima koji će i dalje raditi na terenu i osiguravati našim korisnicima nesmetanu povezanost. To jest i uvijek će biti naša dužnost prema društvu, a posebice u izazovnim vremenima kakvima svjedočimo danas - ističe Kostas Nebis, predsjednik Uprave Hrvatskog Telekoma.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

A1 diže cijene od lipnja
za 6,9 posto

A1 diže cijene od lipnja

Povećanje naknada se odnosi na puni iznos mjesečnih naknada tarifa, paketa i opcija bez obračunatih popusta, a već ugovorene popuste korisnici i dalje nastavljaju koristiti

Tesla otpušta 300 radnika u pogonu kod Berlina
SMZBOG LOŠE POTRAŽNJE

Tesla otpušta 300 radnika u pogonu kod Berlina

Američki proizvođač električnih automobila Tesla izvijestio je da će otpustiti 300 radnika zaposlenih 'na određeno vrijeme' u pogonu kod Berlina, nakon najave otkaza širom svijeta zbog posustajanja potražnje i oštre cjenovne konkurencije
VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada
NOVA GENERACIJA

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada

Boston Dynamics je predstavio svoju sljedeću generaciju humanoidnog robota, potpuno električnog Atlas robota