Obavijesti

Tech

Komentari 33

Tele2 se priključuje ostalima, početkom 2016. uvest će LTE

Tele2 se priključuje ostalima, početkom 2016. uvest će LTE
1

Tele2 je objavio kako će do sredine prosinca biti gotovi s nadogradnjom 3G mreže, a početkom 2016. pokreću i 4G. U božićnoj ponudi korisnicima poklanjaju konzole

VIDEO

Tele2 će postojećim i novim korisnicima koji se odluče za neku od božićnih opcija poklanjati PlayStation konzole, objavili su u ponedjeljak i najavili kako će početkom sljedeće godine i oni početi uvoditi 4G mrežu.

Yako Yaki paket uključuje Mix tarifu 75 s 500 minuta i SMS poruka prema svim mrežama te 1,5 Gb podatkovnog prometa. Ovdje se nude 5 inčni Samsung Galaxy Grand premijer LTE ili 5 inčni LG G4c LTE te PlayStation 3. Ova je opcija dostupna za 150 kuna mjesečno (uz 290 kuna plaćenih unaprijed). 

Tatamata paket donosi tarifu Revolucija s neograničenim minutama unutar mreže te 1500 minuta prema drugim mrežama, uz neograničene SMS poruke i 3 GB prometa. Ovdje nude Samsungov Galaxy A5 te PlayStation 4 konzolu  kapaciteta 1 TB uz Star Wars Battlefront. Ova opcija stajat će 249 kuna uz 495 kuna unaprijed.

Ovi su paketi dostupni i bez konzola po nižim cijenama, a u Tele2 kažu kako su za korisnike bonova ponudili božićnu Totalnu tarifu koja uključuje 1000 minuta i SMS poruka prema svim mrežama, 2GB podatkovnog prometa za 49 kn te daje korisnicima 100 posto bonus kuna za svaku prvu mjesečnu nadoplatu bona od 25 kn i više u sljedeće dvije godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Sljedeće godine prelaze na LTE

Tele2 je objavio i kako će do sredine prosinca biti gotovi s nadogradnjom 3G mreže kojom će udvostručiti brzinu prijenosa i 3G pokrivenost, te, kako kažu, donijeti najmoderniju 3G mrežu u Hrvatskoj. Inače, prvotni je plan bio da će nadogradnja trajati do dvije godine. Nova Tele2 mreža pokrivat će 99 posto populacije glasovnom uslugom te 97 posto populacije 3G podatkovnom uslugom, kojom će biti pokriveno i 98 posto autocesta.

Do kraja prvog kvartala sljedeće godine Tele2 planira predstaviti i 4G mrežu kojom žele pokriti što veći broj korisnika u Hrvatskoj, odnosno da skoro svi korisnici 4G uređaja mogu dobiti 4G iskustvo.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje
Terapija vakuumskim čašicama

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje

Cupping blagotvorno djeluje na bolove koštano-mišićnog sustava. Vlastite obrambene snage koje tijelo izlučuje u pripremi za ozljedu djeluju lokalno na posljedicu bolesti tako da se tegobe smanje
Moletu jedite umjesto bakalara, a trlju frigajte za 'fritto misto'
FINA RIBA ZA SVAČIJI DŽEP

Moletu jedite umjesto bakalara, a trlju frigajte za 'fritto misto'

Manje popularna riba je jeftinija, a dostojna je zamjena za bakalar i lignje. Isprobajte frigane trlje, paštetu od molete i 'fritto misto' - neće vas 'udariti po džepu'