Obavijesti

Tech

Komentari 0

Televizor kao slika: Samsung Frame i Serif stigli u Hrvatsku

Televizor kao slika: Samsung Frame i Serif stigli u Hrvatsku
2

Samsungove Serif i Frame linije televizora spadaju u 'lifestyle' televizore te se prvenstveno izdvajaju dizajnom. Serif tako ima posebno postolje s retro štihom, a Frame na zidu visi kao slika

VIDEO

Samsung Electronics najavio je da su sada i u Hrvatskoj dostupni ovogodišnji lifestyle televizori The Serif i The Frame koje karakterizira poseban dizajn, pa tako The Frame na zidu izgleda kao umjetničko djelo. Dolaze s Quantum Dot tehnologijom te pametnim 4K upscalingom.

U Hrvatskoj će model The Serif, za koji je Samsung dobio IF nagradu za inovativni dizajn, biti predstavljen po prvi put i to u dvije boje – nebesko-bijeloj i nebesko-plavoj.

Kreirala su ga francuska braća Burulem, a karakterizira ga i metalno postolje koje se može odvojiti pa korisnici mogu odabrati hoće li  biti samostojeći odnosno biti postavljen na policu ili ormar.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Samsung je ovom modelu dodao opcije povezivanja NFC i AirPlay2 za bežično slušanje glazbe s mobitela uz jednostavno povezivanje Android ili Apple uređaja. 

Samsung je još lani predstavio na našem tržištu The Frame, koji dolazi s okvirom kao umjetnička slika, a prikazuje cijeli niz djela iz Samsung trgovine kada je televizor isključen. Za lakše povezivanje i bolji estetski dojam, The Frame ima jednu žicu koja preko One Connect Box uređaja povezuje ostale uređaje s televizorom. 

The Serif će u Hrvatskoj biti dostupan u veličinama od 43, 49 i 55 inča, a The Frame će u 2020. godini, uz postojeće veličine od 43, 55 i 65 inča, umjesto u dijagonali od 49 inča biti dostupan u dijagonali od 50 inča, kao i u dijagonalama od 32 i 75 inča. Na svim modelima od 43 inča nadalje, AI upscaling podiže sliku na 4K razlučivosti. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Svaki sa svojim karakterom: Testirali smo Huawei Watch GT4
TROJAC NA TESTU

Svaki sa svojim karakterom: Testirali smo Huawei Watch GT4

GT4 dolazi u tri različita izdanja, ali s impresivnom baterijom koja radi do 14 dana s jednim punjenjem. Metalna kućišta s različitom obradom i bojama te remenjem, svakom satu daju i drugačiji fokus, no nedostaje i dalje velik broj aplikacija

U Hrvatskoj više od dva i pol milijuna registriranih vozila
NOVA STATISTIKA

U Hrvatskoj više od dva i pol milijuna registriranih vozila

Broj prvi put registriranih cestovnih vozila iznosio je 190.063, uz rast od 28,6 posto u odnosu na 2022. godinu.
Helikopter Ingenuity poslao je posljednju poruku s Marsa: 'On će sada biti testna platforma...'
ISTRAŽIVANJE CRVENOG PLANETA

Helikopter Ingenuity poslao je posljednju poruku s Marsa: 'On će sada biti testna platforma...'

Dosad je Ingenuity ukupno prešao oko 17 kilometara i letio na visini od 24 metra. Na Mars je stigao u veljači 2021. na roveru Perseverance