Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Trkači na HT B2Run utrci borit će se i za digitalizaciju gradova

Svi trkači poslovne utrke B2Run ove godine sudjeluju u humanitarnom izazovu - gradu koji zabilježi najbrže prolazno vrijeme trkača HT će pokrenuti program digitalnog opismenjavanja lokalnog stanovništva

Foto: Ivan Hruškovec/24sata
0 komentara

Najveća regionalna poslovna utrka HT B2Run u svojoj petoj godini trčat će se u četiri grada  – Splitu (25.4.), Rijeci (23.5.), Osijeku (12.6.) i Zagrebu (3.10.), a ove godine očekuje se više od 10.000 trkača. 

Prema riječima Danijele Somek, članice organizacijskog odbora utrke, ove se godine HT B2Run utrke od onih prethodnih razlikuju po brojnim novostima:

- Hrvatska poslovna B2Run utrke od ove je godine dio međunarodne B2Run obitelji čime se upisala na globalnu trkačku mapu svijeta, dobila novi vizualni koncept, a promijenjen je i sam naziv utrke u "HT B2Run". Ovime će naši trkači u Splitu, Rijeci, Osijeku i Zagrebu trčati pod istim nazivom kao i više od 250.000 sudionika iz jedanaest svjetskih država. Od ove godine utrku može trčati svatko tko je zaposlen i stariji od 18 godina. Otvorili smo priliku za nove trkače u novim kategorijama poput Obrta i Udruga odnosno Klubova. Naravno, niti ove godine neće izostati odličan zabavni program nakon utrke! - rekla je. 

Zahvaljujući glavnom partneru utrke HT-u, ove godine svi će trkači – sudionici svojim "trkačkim vremenom" učiniti dobro djelo. Humanitarnu notu HT B2Run utrke predstavila je Nina Išek Međugorac, direktorica korporativnih komunikacija Hrvatskog Telekoma. 

- Ideja je da mjerimo najbrže prolazno vrijeme svih trkača u sva četiri grada, a u gradu koji pobijedi HT će provesti program digitalnog opismenjavanja lokalnog stanovništva. U današnje vrijeme tehnologija mora biti svima jednako dostupna i razumljiva, a ovim projektom ćemo mnogima učiniti život boljim, lakšim i kvalitetnijim - rekla je.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message