Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

U novoj Moj Vip aplikaciji lakše pratite koliko možete surfati

Nova iOS i Android aplikacija Moj Vip donosi vam potpuno redizajnirano sučelje i bolji pregled trenutne potrošnje te preostale gigabajte i minute, ali i niz drugih informacija

Foto: Vipnet
0 komentara

Vipnetovi korisnici dobili su ovih dana potpuno novu i sigurniju aplikaciju Moj Vip u koju se mogu prijaviti otiskom prsta. U njoj će sada dobiti puno preglednije stanje gigabajta, minuta i poruka u tekućem mjesecu. No direktno u aplikaciji možete platiti i račune svojim karticama i vidjeti sve informacije o svojim uslugama, ali i upravljati postavkama privatnosti, što je važno osobito nakon uvođenja GDPR-a. 

Nova aplikacija nastala je nakon istraživanja korisničkih navika te se vodeći primjerima najboljih svjetskih praksi, kroz brojne radionice definiralo željeno korisničko iskustvo, a sve s ciljem povećanja zadovoljstva korisnika, kažu iz Vipneta.

- Cilj nam je da Moj Vip postane centralno mjesto interakcije korisnika s nama i načina na koji korisnici doživljavaju digitalno iskustvo - izjavio je Ivan Skender, glavni direktor za transformaciju poslovanja Vipneta.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message