Obavijesti

Tech

Komentari 2

Uber kreće s pretplatom: Tako će se moći izbjeći skok cijena

Uber kreće s pretplatom: Tako će se moći izbjeći skok cijena
1

Uber procjenjuje kako korisnici mogu uštedjeti do 15 posto mjesečno na njihovoj sadašnjoj potrošnji na prijevoz. Pretplatu planiraju sljedeće godine proširiti na brojne druge gradove

VIDEO

Kompanija za usluge prijevoza Uber pokrenula je sustav članstva pod nazivom 'Ride Pass' u pet američkih gradova, kojim će putnicima omogućiti da izbjegnu povećanje cijena koje se mijenjaju ovisno o potražnji, a to bi im omogućilo uštede i do 15 posto mjesečno.

Fiksna cijena članstva u Los Angelesu iznosit će 24,99 dolara mjesečno, dok bi za isto razdoblje u Austinu, Denveru, Miamiju i Orlandu bilo naplaćivano 14,99 dolara.

Uber planira proširiti taj sustav u druge američke gradove tijekom 2019. godine, a poslovodstvo kompanije nada se kako će ta inicijativa uvjeriti putnike da je ekonomičnije koristiti Uber i odustati od korištenja vlastitih automobila.

„Jednu stvar koju često čujemo od korisnika jest da promjene cijena – koliko god bile male – mogu otežati njihovo planiranje dana s Uberom. Svakodnevno putovanje na posao klasičan je primjer i to ide ovako nekako – plaćaš jednu, nisku cijenu prilikom odlaska na posao, da bi na povratku kući shvatio da je u pitanju sasvim drugačija priča”, izjavio je voditelj proizvoda Dan Bilen.

Dodao je kako je 'Ride Pass' način za postavljanje konzistentnih cijena, prilikom bilo koje vožnje, bilo gdje u gradu, u bilo koje vrijeme, za mjesečnu naknadu.

Uber procjenjuje kako korisnici mogu uštedjeti do 15 posto mjesečno na njihovoj sadašnjoj potrošnji na prijevoz.

„Željeli bismo Uber učiniti pouzdanom alternativom samostalne vožnje – pristupačnom opcijom koju ljudi mogu koristiti za svoje potrebe svakodnevnog prijevoza”, rekao je Bilen.

'Ride Pass' nudi snižene fiksne cijene na sve svoje vožnje 'UberX', 'Uber Pool' i 'Uber Express Pool' u ovom mjesecu.

Paket pretplate u Los Angelesu mogao bi uključivati i pristup električnim biciklima i skuterima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Isprobali smo 360 Botslab Kids Watch E3 pametni sat za djecu
UVIJEK ONLINE

Isprobali smo 360 Botslab Kids Watch E3 pametni sat za djecu

Pametni sat za djecu E3 dolazi s jednostavnim sučeljem koje će djeca lako svladati, roditelji preko mobilne veze mogu pratiti lokaciju i kontaktirati mališane, a sat ima i kameru

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti
Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta