Obavijesti

Tech

Komentari 1

Uz Huawei Freebuds 4i dugo ćete uživati u dobroj glazbi

Uz Huawei Freebuds 4i dugo ćete uživati u dobroj glazbi
7

Kompaktne Freebuds 4i slušalice imaju aktivno poništavanje buke, bateriju koja 'drži' 10 sati i sasvim ugodan zvuk, iako bi im dobro došla stepenicu bolja razina nižih tonova

VIDEO

Nakon odličnih Freebuds Pro, Huawei je nedavno lansirao i Freebuds 4i slušalice kojima žele napraviti 'nered' i među jeftinijim slušalicama tako što su po atraktivnoj cijeni ponudili i ANC (aktivno poništavanje buke) te moćnu bateriju, a mi smo ih isprobali proteklih dana. 

Same slušalice nešto su dulje nego Pro model i tanje, a osobno Pro su mi bile fantastične zbog toga što djeluju diskretnije. Slušalice su mi bile taman po mjeri i silikonski nastavci odlično su izolirali dodatnu buku. Uz njih dolazi i nekoliko nastavaka pa možete naći najbolju kombinaciju. Čvrsto stoje u ušima i kad ih namjestite nećete imati osjećaj da će ispasti ako napravite neki nagli pokret. Na njima se nalaze i senzori kojima možete pauzirati ili pokrenuti sadržaj, a duljinom pritiska možete odrediti i razinu poništavanja buke. Slušalice su IP54 standarda što znači da ih sportaši mogu bez brige nositi tijekom napornih treninga.  

Ovalno kućište u kojem dolaze slušalice je dovoljno malo da vam neće smetati u džepu, ali poklopac je na mojima bio prelabav, odnosno iznimno se lagano zatvara. Kad skidate slušalice da bi ih spremili u kućište one nemaju automatsko pauziranje glazbe.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Spajanje slušalica najjednostavnije i najbrže je na Huawei telefon koji će vam pokazati obavijest da je detektirao slušalice. Na druge uređaje možete instalirati i AI Life aplikaciju Huaweija, što će vam također omogućiti upravljanje i prilagodbu raznih postavki slušalica. No, ako to ne želite, pritisak na tipku na kućištu slušalice stavlja u mod za uparivanje i spojite ih kao i svaki Bluetooth uređaj.

Aktivno poništavanje buke radi solidno i izolirat će žamor u prostoriji, ali ne potpuno. Vaš glas sugovornicima je dovoljno jasan kad ste na otvorenom, a dvostruki mikrofoni smanjuju šum vjetra, no on je primjetan, osobito tijekom ovih proljetnih dana. 

Slušalice imaju 10 mm dinamičke drivere i vokali zvuče jako dobro, ali bilo bi još bolje kad bi bas bio snažniji. Jednostavno neke pjesme, poput Kieszina Hideawaya ne zvuče toliko moćno ili Ocean Drive Dukea Dumonta. No kad slušate pop i rock hitove, možete s punim guštom uživati u Bohemian Rhapsody. Sve u svemu, moj dojam je da ne zvuče dramatično lošije od FreeBuds Pro, iako su značajno povoljnije. 

Što se baterije tiče, Huawei ističe da imate do 10 sati reprodukcije glazbe s uključenim ANC-om, a kućište to diže na 22 sata. U stvarnosti je to približno točno, no kako 10-ak minuta punjenja daje još 4 sata reprodukcije, kapacitet baterije nije bio posebno bitan faktor. Ono što im nedostaje je bežično punjenje, ali tad bi i cijena bila drugačija. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

A1 diže cijene od lipnja
za 6,9 posto

A1 diže cijene od lipnja

Povećanje naknada se odnosi na puni iznos mjesečnih naknada tarifa, paketa i opcija bez obračunatih popusta, a već ugovorene popuste korisnici i dalje nastavljaju koristiti

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle
Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…