Obavijesti

Tech

Komentari 0

Veći, brži, pregledniji, bogatiji: Dobrodošli na novi Poslovni.hr!

Veći, brži, pregledniji, bogatiji: Dobrodošli na novi Poslovni.hr!
1

Ove godine obilježit ćemo punih deset godina postojanja i bilo je vrijeme da vam se predstavimo u većem formatu, moderniji, brži, pregledniji i bogatiji.

VIDEO

Naslovnicu smo proširili i povećali pa na vašem omiljenom poslovnom siteu imate još više atraktivnog, informativnog i korisnog sadržaja.

Novi portal je 'responsive', što je svakako najveći dobitak za korisnike. Tehnologija koju koristi novi portal Poslovnog dnevnika čini ga bržim i dostupnijim svim čitateljima bez obzira  na to dolaze li na njega preko računala, tableta ili pametnih telefona. Tako je u 'responsiveu' Poslovni.hr na vašim pametnim telefonima obogaćen svim sadržajima s desktopa, što kod dosadašnje mobilne verzije nije bio slučaj. Nova tehnologija donosi i nove oglasne zone, širi portal te više sadržaja na naslovnici. Upravo zbog toga pružamo vam jedinstveno i drukčije iskustvo uvodeći 'responsive' standard koji portal čini modernijim i privlačnijim korisnicima.

Portal Poslovnog dnevnika Poslovni.hr najposjećeniji je hrvatski internetski portal posvećen gospodarskim i financijskim  temama. Mjesto je to gdje se svakodnevno mogu pročitati relevantne, pravodobne i detaljne informacije o svim gospodarskim kretanjima u zemlji i svijetu, analize rada domaćih i inozemnih tvrtki, najvažnije vijesti i analize o zbivanjima na burzi, komentari uglednih domaćih i stranih stručnjaka… Ukratko, sve važno što se toga dana događa u zemlji i svijetu, a da na bilo koji način utječe na gospodarstvo.

Sve navedeno potvrđuju i rezultati posjećenosti portala, koji je 12. na Gemiusovoj listi, što se smatra iznimno uspješnim za uže specijalizirani portal. Poslovni.hr u prosjeku mjesečno ima i više od pola milijuna jedinstvenih korisnika, a vijesti s Poslovni.hr-a nerijetko se prenose i na drugim hrvatskim portalima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Poslovni.hr, koji čvrsto drži prvo mjesto među portalima iz svijeta biznisa, snažno je prisutan i na društvenim mrežama – Facebooku, Twitteru, LinkedInu. Samo na najpopularnijoj od njih – Facebooku – dnevne objave s Poslovni.hr-a prati 125.000 fanova, s dosegom i do više od 700.000 ljudi.

S godinama se Poslovni.hr etablirao i kao mjesto okupljanja onih koji žele voditi ozbiljne rasprave o ključnim gospodarskim temama, o čemu svjedoči golema posjećenost našeg foruma, koji sudjeluje s gotovo četvrtinom svih posjeta na portalu.

Dragi naši, novo ruho koje smo vam danas predstavili nije kraj promjenama. Uskoro ćemo vam predstaviti i neke nove sadržaje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

Prvi put nakon dugo vremena Dinamovi će navijači do Poljuda morati doći u svojim vozilima!
NOVI IZAZOV ZA POLICIJU

Prvi put nakon dugo vremena Dinamovi će navijači do Poljuda morati doći u svojim vozilima!

U Split dolazi više od 1400 gostujućih navijača, koje ovaj put neće prebacivati u autobuse pa tako pratiti do stadiona, jer navodno gradska prijevoznička tvrtka nije htjela ustupiti autobuse
Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje
Terapija vakuumskim čašicama

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje

Cupping blagotvorno djeluje na bolove koštano-mišićnog sustava. Vlastite obrambene snage koje tijelo izlučuje u pripremi za ozljedu djeluju lokalno na posljedicu bolesti tako da se tegobe smanje